Astro

Horoskop za petek, 29. aprila

W. Y.
29. 4. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Začutili boste željo po spremembi, všeč vam bo vse tisto, kar bo povezano z odkrivanjem nečesa neznanega. V medsebojnih odnosih boste naleteli na več razumevanja, topline, sočutja in miru.

BIK – Ne oklepajte se telefona v upanju, da se bodo stvari rešile kar same od sebe, temveč ukrenite nekaj, s čimer boste vse skupaj premaknili z mrtve točke. Samski si lahko obetate več, posebno ob zanimivem poznanstvu.

DVOJČKA – Dokler boste znali nadzorovati čustva in se stvari lotevati razumsko, ste na konju. Stvari vam bodo tekle izjemno gladko, zato se lotevajte vsega, kar vas sicer odbija in vam povzroča sive lase, šlo bo z lahkoto.

RAK – Dan se bo za vas prijetno začel, saj boste zelo ustvarjalni. Večina vaših obveznosti se bo odvijala zelo hitro. Poslušali boste svoj notranji glas, pri čemer pa odmislite vse slabe misli.

LEV Nečesa ste se že naveličali, zato ste tokrat dvojno previdni. Pri delu boste dobili nekoliko manj, nikar ne bodite razočarani. Tudi vi občasno potrebujete oddih in se raje držite v ozadju.

DEVICA  Občutljivi boste, zato vas bo vsaka negativna informacija na ljubezenskem področju zelo prizadela. Imejte v mislih, da se bo vse hitro razrešilo. Zvečer boste uživali v dobri družbi.

TEHTNICA – Izpolnila se vam bo srčna želja. To bo dan čustvenih izlivov in nihanj. Toda ljubezen vas bo na drugi strani naredila močnejše in tako boste na življenje pogledali drugače.

ŠKORPIJON – Na splošno se vam bo veliko dogajalo, ne bo vam manjkalo niti druženja s prijatelji, kar vam bo v veliko veselje in užitek. Obveznosti boste tokrat nekoliko prestavili.

STRELEC – Preživeti boste morali kar nekaj stvari, preden bodo drugi verjeli, da je vaša ideja najboljša za izhod iz težav. Spopadali se boste z nevoščljivostjo, vendar se ne vznemirjajte po nepotrebnem.

KOZOROG – Izkušnje, ki ste jih doživeli v preteklosti, so moder učitelj v tem obdobju, ko sprejemate odločitve. Če pogledate na preteklost z distanco, bo lažje presojati o dogodkih, tako dobrih kot slabih.

VODNAR – Obveznosti, ki iz dneva v dan preizkušajo vaše psihične zmogljivosti, boste najlažje obvladali tako, da se boste malo umirili in globoko zadihali. Ne hitite brezglavo naokrog v želji, da bi vse na hitro uredili.

RIBI – Čeprav bodo vsi z eno nogo v odhodu, boste veliko delali in se trudili doseči svoje cilje. Vaš trud bo poplačan morda že proti koncu dneva. Ne glede na vse boste zadovoljni.