Astro

Horoskop za četrtek, 28. aprila

R.T.
28. 4. 2016, 07.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – V ljubezni se prepuščate dogodkom in partnerjevim muham. Pri poslih se držite že dogovorjenega. To je najboljši način, da se izognete morebitnim nesporazumom in napakam.

BIK – Zasuti boste z delom, vendar vam bo občutek prezaposlenosti dobro del. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen. Vlaganje vase je ta trenutek najboljša naložba.

DVOJČKA – Utrujate se hitreje kot po navadi, toda držati se morate obljubljenega. Vsaj popoldne si omislite kaj novega, če je mogoče, brez prevelikega zapravljanja. Popazite z nekom izmed starejših.

RAK – Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Za zdaj ne moreta najti skupnega jezika. Očitno je, da morate nekoliko spremeniti taktiko, in ta nasvet velja tudi za službene zadeve.

LEV – Zbudili se boste v optimistično jutro. Če partnerja ne bo ob vas, ga boste zelo pogrešali, ker se boste zjutraj zagotovo želeli razvajati v dvoje. Obetajo se vam prijetni trenutki.

DEVICA – Imeli boste polne roke dela in obveznosti in pri tem obstaja nevarnost, da boste prehitevali sami sebe. S takšnim načinom bi se lahko zapletli v nenavadne zgodbe.

TEHTNICA – Nikar ne bodite nervozni. Vsak opravek pač potrebuje svoj čas in svet se ne bo podrl, če ga boste opravili malce pozneje. Bo pa zato delo bolj temeljito in natančno opravljeno.

ŠKORPIJON – Okolica ceni vašo ostro logiko, ki velikokrat odpre marsikatera vrata. Napetost v poslovnih odnosih bo naraščala, brzdajte se in sklepajte kompromise, vedno pač ne morete imeti prav.
STRELEC – Poznanstvo vam vrača optimizem, lahko se dogovorita okoli nečesa, kar vama obema izjemno ustreza. Zdravje se bo izboljšalo, počutili se boste na vrhuncu moči. Želite si odpotovati.

KOZOROG – Polni boste zadovoljstva. Želeli boste potovati, študirati in debatirati s prijatelji. Vse to si boste tudi dejansko želeli uresničiti, vendar vam vse ne bo uspelo. Ne obremenjujte se!

VODNAR – Čas bo pravi za odkrit pogovor z neko žensko osebo. Lahko izveste tudi izjemno dobro novico za finančno področje, kjer se vam je nakopičilo nekaj težavic.

RIBI – Veliko boste premišljevali o preteklih dogodkih, ki so vam spremenili življenje. V dilemi boste, ali se odločiti za staro, preverjeno zadevo ali pa biti drzni in se podati na novo področje.