Astro

Horoskop za ponedeljek, 25. aprila

W.Y.
25. 4. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Dan, namenjen predvsem razmišljanju o tem, kako bi si lahko vzeli več prostega časa in odvihrali v mesto, vam bo preprosto všeč, saj se bo vse odvijalo v pravo smer.

BIK  Danes se boste navduševali za vse, česar še niste poskusili. Vztrajni ravno ne boste, vaše zanimanje bo nihalo med romantiko in čustveno zelo hladnimi odnosi.

DVOJČKA – Omejili boste svojo iskrenost do drugih. To bo nujno potrebno, da bi lahko ostali na določenem položaju ali v nekem zagonu. Takoj boste prepoznali nekoga, ki vam nekaj skriva.

RAK – Pretirano pesimistični boste. V vsem, kar vam bo prekrižalo pot, boste ugledali kako potencialno nevarnost ali krivico. Čas je, da se usmerite k pozitivnejšemu razmišljanju.

LEV – Danes bo zelo materialno usmerjen dan. Počeli boste tisto, česar že nekaj časa niste in kar vam bo pognalo kri po žilah. V nečem boste celo nekoliko pretiravali.

DEVICA  Dan z dobrim vplivom planetov bo sicer pozitiven, vendar vas bodo ves čas preganjali opravki, ki bi jih najraje preložili, saj vam bodo pobrali preveč dragocene energije.

TEHTNICA – Znašli se boste na razpotju, ki vam bo pokazalo, kje so pravzaprav težave. Dobro boste izbrali in na podlagi te odločitve bi lahko v vašo denarnico kapnilo nekaj denarja. Vsekakor boste na koncu dneva zadovoljni.

ŠKORPIJON – Imeli boste občutek, da imate vse pod nadzorom in da se vam lahko zgodijo le lepe stvari. Danes vas čaka prijeten premik, uživanje in sproščeno vzdušje.

STRELEC – Povsod okoli sebe boste našli možnosti, ki vas lahko potisnejo precej naprej, pred druge. Svojo obljubo nekomu boste izpolnili. Sledijo tudi nakupi, ki vam bodo zelo všeč.

KOZOROG  Luna, ki bo prisotna danes, vam prinaša nekaj novih začetkov; pričarali si jih boste pravzaprav sami, saj boste imeli ves čas občutek, da ne smete sedeti na mestu.

VODNAR – Danes boste zelo trmasti. Z natančnim pogledom boste pregledovali vse potrebno, da bi se pri denarju končno kaj premaknilo. Ostali boste na realnih tleh. To bo za vas zelo zanimiv dan.

RIBI – Še je čas, da zgladite morebitne nesporazume, ki so nastali tekom vašega zanikanja, in počasi boste končno našli prave besede, ki vam bodo pomagale. Poskušajte se odkupiti!