Vzela stvari v svoje roke

Carmen Electra: "Ja, to moram storiti", zvezdnica se je pridružila platformi OnlyFans

M.U.
19. 5. 2022, 13.50
Posodobljeno: 19. 5. 2022, 14.40
Deli članek:

Igralka in manekenka svojim oboževalcem ponuja vpogled v njen svet. Za profil na platformi se je odločila zato, da bo "imela svojo podobo pod kontrolo."

Profimedia
Carmen Electra

50-letnica se je pred kratkim pridružila platformi OnlyFans, opisuje jo kot "platformo za ustvarjanje, kamor se vse steka.«

"Počutila sem se, kot da moram to storiti," je Electra pojasnila za revijo People. "Za enkrat imam to priložnost, da sem sama svoj šef in imam svojo ustvarjalno vizijo, ki jo lahko delim s svojimi oboževalci, ne da bi nekdo stal nad mano in mi rekel: 'Ne delaj tega, ne delaj to. Pokrij to .'"

Electrin profil bo omogočil, da bo igralka lahko »bolj intimna« s svojimi oboževalci. V sredo bo imela na svojem profilu prenos v živo, zainteresirani plačniki pa lahko pričakujejo tudi bolj »seksi, elegantne slike in video posnetke«, je dejala igralka za revijo People.

Ostala vsebina pa bo vključevala njene lepotne nasvete, vsebine o njenih počitnicah, pa tudi fotografije njenih kopalk in spodnjega perila.

"Ljudje bi tako ali tako počeli z vašimi fotografijami, kar bi si želeli. Tako pa boste imeli sami nadzor nad svojimi vsebinami in boste lahko sledili temu, kar čutite v sebi," je dejala Electra, ki je veljala za seks simbol v 90. letih prejšnjega stoletja.

Electra je pred kratkim dočakala svoj mejnik - pol stoletja. Proslavila ga je s potovanjem v Palm Springs. Vsebina s potovanja pa bo predstavljena na njenem OnlyFans računu.

Profimedia
/