Megan Fox

Ali je igralka res znova noseča, še nismo prepričani, a ker gre za najnovejši trač … O njenem veselem stanju že nekaj časa ugibajo rumeni mediji, zdaj pa je to na podelitvi glasbenih nagrad Billboard namignil še njen zaročenec Machine Gun Kelly: »To pesem sem napisal za svojo ženo. To je za najinega nerojenega otroka.« Če namigovanja 32-letnika držijo, bo to za 36-letno igralko že četrti otrok – iz zakona z Brianom Austinom Greenom ima tri sinove (mimogrede: potrjeno noseča pa je Brianova nova partnerica Sharna Burgess).

Michelle Williams

Michelle Williams
Profimedia
Michelle Williams in Thomas Kail

Enainštiridesetletna igralka se je z možem, režiserjem Thomasom Kailom (44 let), pred dvema letoma razveselila sina Harta, zdaj pa je znova noseča. »Popolna sreča! Ko leta tečejo, se sprašuješ, kaj ti še lahko prinesejo. Čudovito je, ko odkriješ, da lahko nekaj, kar si močno želiš znova in znova, spet dobiš.« Zanjo bo to že tretji otrok, saj ima iz zveze s pokojnim igralcem Heathom Ledgerjem še 16-letno hčer Matildo.

Rihanna

rihanna
Profimedia
Rihanna

Štiriintridesetletna pevka je zagotovo najbolj razvpita nosečnica letošnjega leta, saj z drznimi, zelo razkrivajočimi oblačili ustvarja novo nosečniško modo. Kdaj točno bosta z raperjem ASAP Rockyjem (33 let) pozdravila prvorojenca ali prvorojenko, ni znano, a naj bi bilo kmalu (če nista že postala starša, a novice še nista razkrila, saj je pevka zadnje tedne na družbenih omrežjih precej tiho).

Kelly Osbourne

kelly osbourne
Profimedia
Kelly Osbourne

Sedemintridesetletna modna oblikovalka, manekenka, pevka in vplivnica, hči Sharon in Ozzyja Osbourna, bo letos prvič okusila materinsko srečo. »Noro sem srečna, da vam lahko povem, da bom postala mama. V bistvu 'noro srečna' ni dovolj. Ekstatična sem,« je zapisala. Oče otroka je Sid Wilson (45 let) iz skupine Slipknot. Spola otroka še ni razkrila, je pa ob objavi narisala moder srček – če to morda kaj pomeni. V veselem pričakovanju pa ni le Kelly, temveč tudi njen 36-letni brat Jack, z zaročenko Aree Gearhart pričakujeta prvega skupnega dojenčka, ima pa iz prejšnjega zakona že tri hčerke.

Sophie Turner

Sophie Turner
Profimedia
Sophie Turner

Drugorojenca ali drugorojenko menda pričakujeta igralka Sophie Turner in glasbenik Joe Jonas, ki sta že starša skoraj dvoletne Wille. Tako kot sta bila molčeča med prvo nosečnostjo, tudi druge še nista potrdila ali zanikala, se pa igralka iz Igre prestolov naokoli sprehaja z očitnim nosečniškim trebuščkom.

Leona Lewis

Leona Lewis
Profimedia
Leona Lewis

Sedemintridesetletnabritanska pevka, igralka in manekenka pričakuje prvega otroka. »Komaj čakam, da te poleti prvič srečam,« je zapisala ob fotografiji svojega trebuščka. V sedmih nebesih je seveda tudi bodoči očka, plesalec Dennis Jauch, ki je pevko po skoraj desetih letih zveze julija 2019 popeljal pred oltar. ***Templejt Z1 (brez K stolpca, brez veznega teksta, 6 fotk z okvirčkom)***