Zakaj ste se odločili sodelovati v šovu?

Ker sem nekaj časa vizualizirala, kakšen moški naj bi prišel v moje življenje, napisala sem tudi sama sebi, kakšnega moškega si želim, njegov karakter, lastnosti, kakšen mora biti vizualno, kakšne višine, kako naj bi se obnašal do mene, skupne interese, aktivnosti, kako naj bi razmišljal … Čisto vsako pomembno malenkost imam zapisano, zato sem mislila, da mi Vesolje na tak način pošilja moškega mojih sanj. 

In kakšen naj bi bil vaš sanjski moški?

Starost od 30 do 38 let, visok, športne postave, privlačen, ukvarjal naj bi se z medijsko, modno ali kino industrijo, kakšen poslovnež.

Ste res verjeli, da lahko strokovnjaki izberejo boljšega moža za vas kot vi sami (oziroma vaše srce, intuicija)?

Ja, res sem verjela, ker so me vprašali, koliko naj bi bil star, kaj mora delati v življenju, kakšnega moškega na splošno si želim, in sem jim podala zgornji opis; torej sem mislila, da bom, če sem jim vse to povedala, to seveda tudi dobila. 

Sandi torej ni vaš tip moškega?

Ne, Sandi seveda ni moj tip moškega. 

Zakaj se vaš zakon s Sandijem ni obnesel?

Ker nisva bila pripravljena drug za drugega, ker drug za drugega nisva poskusila razumeti in sprejeti.

Videti je bilo, da se je Sandi zaljubil v vas, vi pa vanj ne – se gledalci motimo?

Hja, to pa ve samo Sandi. Če je bil res zaljubljen vame, zakaj se je potem za kamerami do mene grdo obnašal, me poniževal ter mi privoščil slabe situacije? Če si v nekoga zaljubljen, boš, po moje, deloval drugače, ne pa na tak način. 

Nekaterim gledalcem ste se zamerili z odnosom do Sandija, mnogi menijo, da vi niste bili prav prijazni do njega. Kako to komentirate?

Ja, res je, nisem bila prijazna pred kamerami, za kamerami pa ravno obratno. Saj pravim, v danem trenutku sem bila res težko prijazna z njim, ker je tako zahtevala situacija, in vem, kako je bilo za kamerami; to je potem še bolj vplivalo na vse skupaj, zato preprosto nisem mogla biti prijazna. Zdaj bi sicer rekla takole: ko so me grabili občutki nekega razočaranja, tesnobe, užaljenosti, sem to sama pri sebi preimenovala v hvaležnost, hvaležnost, hvaležnost, ker potem, ko izrečem to besedo, dobim občutke sreče in s tem umirim svoj um.


Bi kaj spremenili, če bi šli še enkrat v oddajo?

Ja, vsekakor bi vse spremenila in preprečila marsikatero nevšečnost, situacijo, dogodek, pogovor, obnašanje ... vse. 

Za vami je že en neuspešen zakon, lahko bi rekli, da zdaj z oddajo dva. Še verjamete v poroko?

Ja, seveda verjamem v ljubezen in srečen zakon; popolnega zakona pač ni, a če oba delata na tem, bo v zakonu tudi harmonija, in bosta oba vzdrževala in gojila ljubezen iz dneva v dan. Vem, da je to možno. Ob tebi mora biti prava oseba, s katero se tudi v tišini počutiš prijetno in znata drug drugega poslušati ter prisluhniti. 

Kakšna je bila na splošno vaša izkušnja sodelovanja v oddaji, kaj vam je prinesla pozitivnega, kaj negativnega?

Po vsem tem bi rekla, da je bila izkušnja kar prijetna in lepa, saj sem v šovu dobila veliko lekcij in sem zato postala boljša verzija sebe – in zato sem zelo ponosna nase. Hkrati pa sem dobila veliko novih priložnosti po oddaji, tako da je zame to zelo lepa, zanimiva izkušnja. 

Dobivate zdaj več sporočil, morda celo ženitnih ponudb prek družbenih omrežij, se je povečala obiskanost vašega salona?

Ja, res je, veliko oboževalcev imam, veliko tudi ženitnih ponudb, najbolj pa sem vesela velikega števila strank. 

kate2
Planet TV
Sandiju bi se opravičila in mu zaželela srečo v ljubezni.

S Sandijem zdaj po oddaji menda nimata stikov. Kaj bi mu povedali, če bi se srečala?

Če bi zdaj srečala Sandija, bi mu povedala, da sem mu hvaležna za vse, da mu želim veliko uspeha, srečo in ljubezen ter mu privoščim osebo, ob kateri bi se počutil prijetno. In seveda bi se opravičila za svoje obnašanje in komentarje pred kamerami.