Srečna ženska, torej srečni vsi!

FOTO: Zvezdniki nazdravili 100. epizodi znanega podkasta

N.S.
1. 2. 2022, 21.30
Deli članek:

Še preden je odprl svoja vrata, je novi hotel pod ljubljanskim Rožnikom že gostil eno prav F.A.Y.N. druženje. Za kratico se skriva misel Freedom is awakening yourself now oziroma Svoboda je v prebujanju sebe in zdaj.

Isa Gauvin
Monroue je Majin četrti priimek, prejšnja dva je prevzela po možeh, izvirno pa se piše Serčič. In ja, z Žanom sta mrzla bratranca.

S projektom želi intuitivna pisateljica Maja Monrue ljudem pomagati počistiti življenjsko navlako in jih usmeriti proti sreči, uspehu in zadovoljstvu.

Isa Gauvin
Omar Naber, Maja Monroue in Martina Ipša.

Njeni zgodbi so se pridružili tudi številni znani ustvarjalci. V inspirativnih podkastih so svoje misli delili tudi uspešni ustvarjalci, kot so Gibonni, Tomi Meglič, Luka Šulić, Jure Godler, Robert Kranjec, Bojan Cvjetićanin, Zvezdana, Vladimir Rukavina, Martina Ipša, Tadej Toš in mnogi drugi. Rdeča nit F.A.Y.N. pogovorov in Majine življenjske filozofije, ki jo širi tudi s knjigami in delavnicami, je iskanje sreče ter usmerjanje na ustvarjalno pot, na kateri je človek zadovoljen in v harmoniji s samim sabo. Zanimivo je, kako različni ljudje pridejo do spoznanja, da niso srečni, na zelo različne načine. Vendar vsi menijo, da se jim je, potem ko so si vzeli nekaj časa zase, razmislili o tem, kako živijo, si postavili prioritete v življenju in ugotovili, kaj jih osrečuje, vse postavilo na svoje mesto v karieri in zasebnem življenju.

Isa Gauvin
Dalaj Eegol, Mojca Fatur in Marko Soršak.

In kar najbolj veseli: to je sila enostavno – le odločiti se morate in narediti prvi korak. Pri tem pa vam s svojim projektom lahko pomaga tudi Maja.