Ljubezenska pavza

Sta se resničnostna zaljubljenca med prazniki razšla?

Eva Jandl
27. 1. 2022, 17.10
Deli članek:

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj, ki sta se lani spoznala in zaljubila kot sotekmovalca v resničnostnem šovu Kmetija, nista dolgo zdržala drug brez drugega. Sta se resničnostna zaljubljenca med prazniki sploh razšla, se bosta res skupaj pojavila v kakšnem novem šovu, kako je s hiško, si želita otrok? Nina nam je odgovorila na vsa vprašanja.

Osebni arhiv
Ambrož in Nina pravita, da si želita dva otroka, punčko in fantka.

Menda sta z Ambrožem zdaj ugotovila, da drug brez drugega ne moreta – sta se pred prazniki res razšla, kot beremo v medijih?

Že ves čas govorim, pa me očitno nihče v medijih ne sliši: vzela sva si pavzo, da malo razmisliva in razčistiva sama pri sebi, ali je to to. Ne vem, ali sva se sploh razšla. Zdaj sva se odločila, da bova skupaj, da bova skupaj načrtovala prihodnost.

Pa ste si tega želeli?

Mislim, da sva si tega želela oba. Morala sva le malo zadihati, ampak je to želja naju obeh.

Je bil medijski pritisk premočan? Kako je spremljati svojo ljubezen prek medijev?

Nina In Ambrož že zidata hišo in selitev načrtujeta maja oziroma poleti. Je med načrti za skupno prihodnost tudi otrok oziroma otroci, pa poroka? »Željo po otrocih imava oba, upam, da nama bo uspelo. Glede poroke pa še nič novega,« nam je povedala Nina, ki ljubezni ni našla v šovu Sanjski moški, ampak v šovu Kmetija.

Vsekakor je prisoten medijski pritisk, to ni preprosto. A še bolj so bili prisotni zlobni jeziki, ki nama niso privoščili, da sva skupaj; to se je dogajalo že na Kmetiji, mislim na Romano, pa na Karin. Odločila sva se, da bova določene ljudi popolnoma odstranila iz svojega življenja.

Se videvate s kom iz šovov, kjer ste sodelovali? Udeležili ste se dveh, Kmetije in Sanjskega moškega.

Srečujem se s tistimi, ki so iz mojega okoliša, iz Maribora in okolice, to so Carmen, Laura, Ana, Jasmina ... Ostali so »razmetani« po vsej Sloveniji.

Ste se s Carmen, ki je vaša prijateljica, posvetovali glede Ambroža?

Carmen vse ve in me podpira. Ljubezni ne moreš nasprotovati. Srečala sem jo tam, kjer sem jo najmanj pričakovala. (smeh)

Je med vajinimi načrti za skupno prihodnost tudi otrok, si tega želita?

Vsekakor sva se pogovarjala tudi glede otrok. To je v načrtu in upam, da se nama bo uresničilo, to željo imava oba. A najprej je treba dokončati hiško. Najprej štal’ca, potem pa krav’ca!

Kako daleč sta z gradnjo, kdaj se bosta preselila? Pa poroka?

Zdaj nama malo nagaja vreme, treba je uliti plošče in dvigniti streho, za kar mora biti temperatura nad nič stopinj. Selitev sva načrtovala maja, vendar se bo verjetno vse skupaj zavleklo v poletje. O poroki pa ne morem še nič povedati. (smeh)

Bi šli še v kakšen šov?

Zdaj o tem ne razmišljam – morda pa presenetiva in se z Ambrožem skupaj pojaviva v kakšnem!