Udeleženih več vozil

Igralec »Terminatorja« povzročil hudo prometno nesrečo

Nejc Simšič
25. 1. 2022, 20.30
Posodobljeno: 25. 1. 2022, 20.34
Deli članek:

Iz Hollywooda je prišla vroča novica, da je bil igralec in nekdanji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger udeležen v prometni nesreči, ki je vključevala več vozil, kriv pa naj bi bil prav slavni zvezdnik.

Profimedia
Fotografije prometne nesreče slavnega igralca so hitro zaokrožile po spletu.

Znano je, da naj bi 74-letni zvezdnik kljub rdeči luči zavil levo, zaradi trka pa je njegov avtomobil končal na strehi drugega.

Za zdaj je znano to, da se je Arnold Schwarzenegger v terenskem vozilu vračal domov iz Santa Monice, kjer je kosil s svojima otrokoma Patrickom in Christino, nato pa je blizu svojega doma v Brentwoodu, na Sunset Boulevardu, doživel prometno nesrečo.

Profimedia
Arnold Schwarzenegger je na križišču, čeprav je smerna puščica svetila rdeče, vseeno zavil levo in povzročil nesrečo.

»Ko je zvezdnik zavijal levo, je namreč čelno trčil v rdeč prius, ki je na cesti ravno obračal, gromozanski avtomobil pa je končal na njegovi strehi. Ker se pri tem ni popolnoma ustavilo in je Schwarzeneggerjevo vozilo zdrsnilo nazaj, je poškodovalo še avtomobil, ki je stal za njim,« so sporočili ameriški policisti.

Profimedia
Na kraj dogodka so takoj prišli policisti, Arnold pa je bil prijazen, odgovoren in pripravljen sodelovati.

V dobi družbenih omrežij pa so fotografije mimoidočih takoj zaokrožile po spletu, ena izmed prič je celo povedala, da je bilo trčenje »tako divje, da je bilo videti, kot da gre za filmsko kaskadersko točko«. Čeprav losangeleški policisti, ki še nikogar niso kaznovali, še vedno preiskujejo, kako se je nesreča sploh zgodila, je eden izmed policijskih virov razkril, da naj bi bil za nesrečo kriv »Terminator«.