VOJNA SE NADALJUJE

Bivša žena Ioana Grufudda napadla njegovo novo dekle

M. V.
25. 1. 2022, 12.34
Posodobljeno: 25. 1. 2022, 12.54
Deli članek:

Alice Evans pravi, da je njegova 'nova' psihopatka in trdi, da igralec že osem mesecev ni videl svojih otrok.

Profimedia
Alice Evans


Igralka Alice Evans je januarja lani težko sprejela dejstvo, da se Ioan Gruffrud po trinajstih letih želi ločiti od nje. Po družbenih omrežjih je izražala svojo neskončno žalost in hkrati veliko jezo nad njegovo odločitvijo, ko je jeseni ugotovila, da ima novo dekle Bianco Wallace, pa se je nanju spravila z obtožbami, da sta imela afero že nekaj let prej, preden se je igralec odločil za ločitev. 48-letni Ioan je obtožbe o prešuštvu odločno zanikal, a 53-letna bivša žena ga še kar naprej blati.

Zdaj je preko družbenih omrežij napadla 30-letno Bianco in trdi, da je ženska »nervozna in maščevalna psihopatka«, ki preko lažnih profilov na Twitterju piše o seksualnih podvigih z Ioanom in tako Alice vtira sol v rano. »Seveda mi je ločitev strla srce. A Ioan je izbral Bainco namesto mene in otrok. Zakaj je potem ta ženska tako ljubosumna,« se sprašuje Alice in še trdi, da ga je Bianca prisilila, da je zanemaril hčerki Ello in Elsie (11 in 7 let). Zaradi nje naj bi deklici popolnoma izbrisal iz Instagrama, kot da v njegovem življenju ne obstajata več, trdi tudi, da ju igralec že osem mesecev ni ne poklical, kaj šele obiskal ali poskrbel zanju. »Mislim, da je Bianca Wallace psihopatka, ki s svojimi kinetičnimi sposobnostmi prisili bogate in slavne, da se zaljubijo vanje,« je še napisala ob trditvah, da se je zaradi nje njen nekdaj ljubeči mož in očka Ioan popolnoma spremenil.

Očitno je Alice razbesnela vsa podpora in sočutje, ki ju je pred dnevi dobila Bianca, ko je javno naznanila, da so ji pred tremi leti diagnosticirali multiplo sklerozo, zaradi katere ni vedela, ali bo sploh še lahko hodila. Bolezen so ji zdaj upočasnili z zdravili, nikoli pa ne bo ozdravela, pogosto ima težave z vidom, ravnotežjem in tresavico. Ioan je ob tej objavi napisal, da je nanjo ponosen. In to očitno Alice ni mogla tiho požreti.

Igralec novih izpadov bivše žene (zaenkrat) še ni komentiral.

Profimedia
Ioan Gruffud je zdaj srečen z Bianko Wallace.

Eden od Alicinih izpadov, ki ga je po ločitvi v živo objavila na Instagramu: