Hčerka Lina mu je povila vnuka Liama

Rado Mulej je pri rosnih 44 letih postal dedek!

B. M./revija Lady
26. 1. 2022, 05.47
Posodobljeno: 26. 1. 2022, 14.44
Deli članek:

Rado je na svojo hčerko zelo ponosen in v intervjujih redno poudarja, kako lep odnos imata, kljub temu da sta se z njeno mamo razšla, ko je bila še majhna.

Revija Lady
Rado Mulej je postal dedek.

Voditelj in zabavljač Rado Mulej je pri rosnih 44 letih postal dedek. Njegova hčerka Lina, ki jo ima z nekdanjo partnerico Sašo, je namreč tik pred božičem v ljubljanski porodnišnici povila sinčka. S partnerjem Klemnom sta ga poimenovala Liam, deček pa je ob rojstvu meril 50 centimetrov in tehtal 3390 gramov. Konec avgusta sta Lina in Klemen imela tudi zabavo ob razkritju spola, in kot je mlada mamica objavila na Instagramu, je bil tam tudi nasmejani Rado, ki je bil zagotovo zelo vesel, da bodo imeli fantka.

Sicer pa je Rado na svojo hčerko zelo ponosen in v intervjujih redno poudarja, kako lep odnos imata, kljub temu da sta se z njeno mamo razšla, ko je bila še majhna. Danes je 23-letna plavolasa lepotica odrasla in ponosna mamica štručki, ki razveseljuje celotno družino. Verjamemo, da je ponosen tudi Rado, ki je zagotovo 'najbolj kul' dedek v Sloveniji. Ob tem mu v uredništvu tudi iskreno čestitamo!