Spoznal jo je preko socialnih omrežij

Z Janom Plestenjakom o njegovi punci

B. M./revija Lady
27. 1. 2022, 05.29
Deli članek:

Voditelja oddaje Svet na Kanalu A Taya Damjan in Aleksander Pozvek sta v nedavnem novoletnem pogovoru med drugim gostila tudi Jana Plestenjaka, ki jima je zaupal podrobnost o svoji novi ljubezni, ki je še nismo vedeli.

Menart/NeoVisuals
Jan Plestenjak

»Zaupal nama je, da je svoje dekle spoznal prek družbenih omrežjih. To se mi je zdelo res prijetno priznanje, saj družbena omrežja prinašajo možnosti, da se približaš osebam, ki se jim drugače morda nikoli ne bi. To se mi zdi lepo. Niso torej samo slab vpliv in v Janovem primeru, pa čeprav pravi, da ni ravno ljubitelj teh omrežij, so mu prinesla pravo ljubezen. Prav lepo,« navdušeno pove Taya, ki jo skupaj z Aleksandrom v novem letu čakajo številni izzivi, saj so razširili vsebine, česar se zelo veseli.

»Vem, da naju ljudje radi spremljajo, in to nama res veliko pomeni. Morda sva jim všeč, ker sva tekmovalna, pa vendar drug drugemu privoščiva dobro. Včasih se malo spreva, je pa res, da sva popolnoma iskrena in nama je to vse zabavno in obenem poučno,« še pove priljubljena voditeljica.

Instagram
Taya Damjan in Aleksander Pozvek sta nadvse uspešen voditeljski par.