SPET SAMSKA

Pamela Anderson se (spet) ločuje

M. V.
21. 1. 2022, 10.32
Posodobljeno: 21. 1. 2022, 13.28
Deli članek:

Po enem letu se je končal tudi šesti zakon zvezdnice serije Obalna straža.

Profimedia
Pamela Anderson

Rumeni mediji čez Lužo so se razpisali o tem, da se igralka Pamela Anderson, ki jo še vedno najbolje poznamo po rdečih kopalkah iz serije Obalna straža, ločuje. Njen šesti (oziroma četrti uradni) zakon s telesnim stražarjem Danom Hayhurstom je trajal le dobro leto. Mediji poročajo, da se je Pamela iz skupnega doma v Kanadi že preselila na Malibu k svojima sinovoma, ne ona ne Dan pa novice o ločitvi še nista uradno potrdila.

Profimedia
Še prejšnji teden so Pamelo in Dana ujeli, ko sta skupaj sprehajala pse.

Pred tem je bila 54-letna igralka leta 2020 le dvanajst dni poročena s hollywoodskim producentom Jonom Petersom, zakon pa sta uradno razveljavila; s producentom Rickom Salomonom sta se poročila kar dvakrat, najprej leta 2007 za dva meseca (in zakon anulirala), leta 2014 pa sta skupaj zdržala kako leto in pol. S pevcem Kidom Rockom sta se poročila leta 2006 (pred tem sta bila že zaročena in sta se leta 2003 razšla), a ločila manj kot pol leta kasneje.

Najdlje je trajal njen prvi (najbolj razvpiti) zakon s Tommyjem Leejem, bobnarjem skupine Motley Crue (o tem pravkar snemajo serijo Pam & Tommy). Poročila sta se leta 1995, le štiri dni po prvem srečanju, dobila dva otroka, Dylana (22 let) in Brandona (23 let), a se leta 1998 ločila – potem ko je Tommy pristal v zaporu zaradi nasilja nad Pam.