Kako zvezdniki zavarujejo svoje atribute?

Od zadnjice do nasmehov, ki so vredni milijone

Nejc Simšič
21. 1. 2022, 21.00
Deli članek:

V svetu šovbiznisa so nasmeh, prsi, noge in zadnjica atributi, na katere stavijo hollywoodski zvezdniki.

Profimedia
Jennifer Lopez

Nekateri zvezdniki celo menijo, da so ti deli telesa za njihovo kariero tako pomembni, da jih je treba zavarovati. Zneski se vrtijo med nekaj sto tisoč dolarji in več sto milijoni.

Heidi Klum

Profimedia
Heidi Klum

Supermanekenka je v preteklosti za slaba dva milijona evrov zavarovala svoje dolge noge. V enem od intervjujev je celo povedala, da je ena njena noga vredna več kot druga. »Ko sem šla svoj najdragocenejši del telesa zavarovat, so na eni nogi opazili brazgotino, zato je tista vredna manj,« je v smehu priznala svetovno znana modna ikona.

David Beckham

Profimedia
David Beckham

Eden najbolj znanih nogometašev vseh časov, ki velja tudi za modno ikono in »trendseterja«, je v času nogometne kariere zavaroval svoje noge za malo več kot 165 milijonov evrov. Soprog slavne »spajsice« Victorie Beckham je takrat svoje noge zavaroval za vsoto, ki je ena najvišjih v športni zgodovini.

Tina Turner

yt
Tina Turner

Kraljica rokenrola je zavarovala svoje legendarne noge za slabe tri milijone evrov. »Ko sem bila mlajša, mi moje dolge noge niso bile všeč. Spraševala sem se, zakaj sem videti kot kak poni. Ko sem odrasla, pa sem ugotovila, da so noge moj atribut, zato sem vedno nosila kratke oblekice. No, pa tudi zato, ker v dolgih ni mogoče plesati.«

Cristiano Ronaldo

instagram
Cristiano Ronaldo

Seveda brez zavarovanja ne igra niti portugalski nogometni zvezdnik, ki je nekoč dejal, da pogosto tisti, ki niso tako dobri v nogometu, nasprotnika brcajo in poškodujejo. Legendarni Ronaldo je svoje talentirane noge zavaroval za okoli 126 milijonov evrov.

Dolly Parton

instagram
Dolly Parton

Legendarna ameriška pevka in glasbenica, avtorica številnih uspešnic, je pred leti zavarovala svoje prsi za okoli pol milijona evrov. Za Partonovo, ki je krasila tudi naslovnico Playboya, pravijo, da so njene prsi skoraj tako slavne kot njen glas, Dolly pa je vedno trdila, da niso delo kirurgov, kar je že več let tema številnih debat.

Daniel Craig

Profimedia
Daniel Craig

Igralec, ki je zaslovel z vlogo legendarnega Jamesa Bonda, je pred več leti, ko je bil mlajši in izklesan, med snemanjem filma Kvantum sočutja zavaroval vse svoje telo za okoli 7,8 milijona evrov. Razlog za to je tudi, ker je sam posnel večino nevarnih kaskaderskih prizorov, ki bi ga lahko stali kariere.

Jennifer Lopez

Ena najslavnejših pevk, ki je bila pred 20 leti ena od prvih zvezdnic, ki so poleg glasbe stavile tudi na svoje telo, predvsem seksi zadnjico, je svoj glavni atribut zavarovala za vrtoglavih 300 milijonov evrov. V preteklosti so se ji zaradi tega posmehovali, nato pa so ji mnogi sledili.

Julia Roberts

Reuters
Julia Roberts

Ena najbolj priljubljenih igralk, ki je postregla s številnimi kultnimi filmskimi vlogami, je znana po svojem širokem nasmehu. Svoj zaščitni znak je Julia že pred več leti zavarovala za okoli 30 milijonov evrov. Roko na srce, tega ji ne moremo zameriti, saj je njen nasmeh nalezljiv in znak optimizma.