Nič več skupaj

FOTO: V zadnjem času odjeknilo kar nekaj novic o razhodih znanih parov

M. V.
20. 1. 2022, 20.18
Deli članek:

Leto se še ni prav dobro začelo, ko nas je že presenetila novica, da sta si »čas zase« vzela neskončna zaljubljenca iz Kmetije.

Mediaspeed
Ana Roš in Valter Kramar

Kmalu nato je svet ostal brez besed, ko sta ločitev naznanila igralca Jason Momoa in Lisa Bonet. Zdaj so se angleški tabloidi razpisali še o tem, da je zaročni prstan odvrgla Nadiya Bychkova, pa si sploh še nismo opomogli od razhodov zadnjih mesecev lanskega leta.

Lisa Bonet in Jason Momoa

Dvainštiridesetletni igralec, ki ga poznamo kot Aquamana, in 54-letnica, najbolj znana iz serije Cosbyjevi, sta par postala leta 2005, vendar sta se poročila šele leta 2017. Imata dva otroka, 14-letno hči Lolo in 13-letnega sina Nakoa-Wolfa. »Z vami deliva našo družinsko novico, da se ločujeva,« je prejšnji teden na Instagramu naznanil par ter dodal, da gre njuna ljubezen naprej. »Osvobajava se, da bi postala, kar se učiva, da bova …«

Profimedia
Jason Momoa in Lisa Bonet

Nadiya Bychkova in Matija Škarabot

Pravkar so se britanski tabloidi razpisali, da sta se razšla plesalka Nadiya Bychkova in nogometaš Matija Škarabot. Dvaintridesetletnica že nekaj časa ne nosi več zaročnega prstana, razhodu pa naj bi botrovala oddaljenost: Nadiya večino časa preživi v Londonu, kjer je plesala v oddaji Strictly Come Dancing, 33-letnik pa se posveča športni karieri v Sloveniji. Zveza na daljavo se očitno ne obnese, bosta pa ostala predana starša petletni hčerki Mili.

Osebni arhiv
Nadija Bičkova in Matija Škarabot

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj

Par, ki se je neskončno zaljubil med snemanjem resničnostnega šova Kmetija in celo začel graditi skupno domovanje, ima očitno krizo. S svojih družbenih omrežij sta izbrisala vse skupne fotografije, Nina pa je na začetku januarja v oddaji Svet povedala: »Vse stvari potrebujejo svoj časi in tudi midva sva si ga vzela.« Ambrož pa je na Instagramu napisal: »Ljubezen mine, hektarji ostanejo. Ma, jaz niti hektarjev nimam.« Je to res konec ali še ena medijska potegavščina?

Osebni arhiv
Ambrož in Nina

Camila Cabello in Shawn Mendes

Profimedia
Camila Cabello in Shawn Mendes

Konec novembra sta se po dveh letih zveze razšla pevca, ki sta veljala za sanjski par. Zakaj sta se 24-letnica in 23-letnik odločila, da končata svoje strastno razmerje, nista pojasnila. So pa zato na svoj račun prišli zlobni jeziki, ki so že leta 2019, ko sta zvezo začela, trdili, da gre za dogovorjeno zvezo zaradi publicitete ob skupni pesmi Senorita.

Ana Roš in Valter Kramar

Da v zakonu naše kuharske mojstrice ni vse tako, kot bi moralo biti, se je šušljalo že kar nekaj časa, novembra pa je presenetila z javnim priznanjem, da sta se ločila. Imata dva otroka, Svita in Evo Klaro, še vedno pa sta tudi poslovna partnerja. »Želela sem zaščititi par ljudi, ki mi v življenju ogromno pomenijo. Prvo sta zagotovo otroka. Drugo je moje prijateljstvo z Valterjem. Ko imaš z nekom otroke, je pomembno, da odnosi ostanejo dobri in prijateljski,« je povedala.

Chanel Iman in Sterling Shepard

Takoj po novem letu se je razvedelo, da je zahtevo za ločitev vložil igralec ameriškega nogometa Sterling Shepard. Štiri leta je bil poročen z manekenko in Victorijinim angelčkom Chanel Iman. Čez lužo zelo čislan par ima hčerki Cali (tri leta) in Cassie (dve leti), z zakonskimi težavami pa sta se borila že vsaj pol leta. Menda upanja za pobotanje ni več.

Profimedia
Chanel Iman in Sterling Shepard