Pozitivne spremembe

Vsak večer piše iskrene zahvale

Eva Jandl
19. 1. 2022, 21.38
Deli članek:

»Nekoč sem sama iskala pot iz teme,« nam je povedala Maja Oderlap in razkrila, kako se je lotila pozitivnih sprememb pri sebi, iz tega pa se je rodila celo knjižica.

Osebni arhiv
Maja Oderlap

Pevka, televizijska voditeljica, urednica ter zadnje leto in pol tudi mama Maja Oderlap se je pred kratkim razveselila zaroke, prav na božični večer jo je dolgoletni partner Andrej zaprosil za roko. Načrti za poroko so za zdaj prestavljeni na konec leta ali celo v naslednje leto, saj bi Maja poleg najdražjih na poroki rada gostila tudi prijatelje, vendar je to v aktualnih epidemičnih razmerah nemogoče. Z morebitno potrtostjo pa se Maja zna soočiti, nam je povedala.

REDNO, VSAK VEČER!

Mračne dneve in misli namreč prežene s pisanjem zahval. Vprašali smo jo, koliko jih je napisala lani in za kaj oziroma koga je najbolj hvaležna. »Zahvale še vedno pišem. Redno, vsak večer. Ker sem letos tudi izdala knjižico za pisanje zahval, te pišem vanjo. Vsak večer se iskreno zahvalim, da smo zdravi, da imam ob sebi dva čudovita fanta, da so zdravi najini sorodniki in prijatelji, zahvalim se tudi za čas, ki smo ga preživeli skupaj. Želim si, da bi dobre želje, ljubezen, spoštovanje, potrpljenje prenesla tudi drugim. Potrebujemo eden drugega, kajti skupaj zmoremo vse.«