grašomanija

Grašo se je komaj razšel z ženo, pa je že najavil poroko

Eva Jandl
16. 1. 2022, 20.24
Deli članek:

Na Hrvaškem vlada prava grašomanija, kot so poimenovali naval novic o svojem priljubljenem glasbeniku. Ta že februarja načrtuje poroko s Hano Huljić, 14 let mlajšo hčerko svojega glasbenega in poslovnega sodelavca. Vse skupaj odmeva tudi zato, ker se je Grašo šele maja lani po 24 letih razšel s pevko Danijelo Martinović, Hana pa je zdaj noseča že tri mesece.

Osebni arhiv
Hana Huljić in Petra Grašo sta leta 2016 skupaj posnela pesem.

Hrvaška estrada je vzhičena od novosti, ki jih je eden bolj popularnih glasbenikov Petar Grašo (45) sporočil v nekaj zadnjih dneh. Ne le da je njegova 14 let mlajša partnerica Hana Huljić (31) noseča že tri mesece, zdaj je še najavil poroko! Ta naj bi se najnovejših informacijah zgodila že 19. februarja. Zaradi Hanine nosečnosti in situacije s korono bo na ta dan z njima le njuna ožja družina, zaobljube naj bi si izmenjala v splitski cerkvi, z njima pa bodo le njuni starši ter bratje in sestre. Hana je povedala, da je že izbrala obleko za poroko, v retro slogu dveh splitskih oblikovalcev, njena priča pa naj bi bila njena prijateljica, sicer znana pevka Domenica Žuvela. To so za zdaj vse podrobnosti, znane dober mesec dni pred zvezdniško poroko. Srečno novico o nosečnosti sta Petra in Hana sporočila svojim družinam prav za božič, saj so ga praznovali skupaj. Drugo slavje oziroma poroko za kar 500 povabljencev načrtujeta konec leta, ko bo otrok že na svetu, to pa naj bi bila največja splitska zabava leta, sta že najavila. Zanimanje za vse detajle njune zveze ne pojenja, tako sta medijem še izdala, da imata ime za otroka že izbrano, ne glede na to, ali bosta dobila dečka ali deklico.

Leta 2016 sta Petar Grašo in Hana Huljić skupaj celo posnela pesem Srce za vodiča. Tudi Hana je namreč glasbenica, ki svojega trenutnega stanja še ni komentirala, zato pa je najavila novo pesem in objavila fotografijo, na kateri skriva trebušček.

DRUŽINSKI PRIJATELJ JE POSTAL ZET

Zveza med Petrom in Hano Huljić hrvaško javnost vznemirja tudi zaradi tega, ker je bil Petar tako rekoč član družine Huljić – Hanin oče Tonči Huljić je namreč prav tako priljubljen glasbenik in pevec, Petar pa je bil vse dneve pri njih in tako gledal odraščati hčer svojega prijatelja in sodelavca. Pred časom, ko še nista bila par, je Hana za hrvaški časnik povedala, da je bila kot deklica v Petra zaljubljena in mu celo napisala ljubezensko pismo, ki ga njegova mama še vedno čuva.

KAJ PA PRAVI DANIJELA?

Vse skupaj se zdi nekam hitro v luči tega, da se je šele nedolgo nazaj, maja lani, izvedelo, da sta se Petar Grašo in priljubljena pevka Danijela Martinović po kar 24 letih skupnega življenja razšla. A ljubezen med Petrom in Danijelo naj bi po pričanju njunih prijateljev razpadla že mnogo prej. Danijela veselih novic nekdanjega partnerja še ni komentirala.