Robert Roškar se je naučil reči ne

Radijski voditelj: "Zadnja tri leta so bila daleč najbolj nora leta mojega življenja"

B.M./revija Lady
15. 1. 2022, 19.10
Deli članek:

Voditelj na Radiu 1 Robert Roškar si je pred kratkim vzel mesec dni in pol premora od radijskega mikrofona, saj bi sicer, kot nam je zaupal, klonil pod težo radijskih obveznosti.

Radio 1
Robert Roškar priporoča vsakomur, da si vsaj enkrat ali dvakrat na leto privošči nekajdnevni odklop od vseh skrbi in obveznosti.

»Zadnja tri leta so bila daleč najbolj nora leta mojega življenja, na tretjo potenco. Delal sem na polno, počel sem stvari, ki jih še nikoli nisem in zmešan, kot sem, sem večkrat tudi pretiraval. Rekel sem ja vsem vabilom, izzivom, druženjem, zabavam, službam. Pozabil sem nase, saj pri tem nisem počel stvari, ki mene osebno zares osrečujejo,« pove Robert, ki je imel med drugim tudi težave s spanjem in je bil v stiski.

V času, ki si ga je vzel samo zase, je pa je po dolgem času šel spet v hribe, na kolo in v kopalno kad, ki mu je tako zelo ljuba, a za namakanje preprosto nikoli ni bilo časa. »Zdaj sem spočit in pripravljen na nove podvige, veliko se bo dogajalo, veliko stvari imam za narediti, bom pa zdaj večkrat rekel ne in to je nekaj, kar vsem priporočam.«