leto, ki bi ga najraje pozabil

Nekdanja žena košarkarja Gorana že v objemu drugega?

D. D./revija Lady
13. 1. 2022, 12.31
Posodobljeno: 13. 1. 2022, 12.31
Deli članek:

Če bi Gorana Dragića vprašali, v kakšnem spominu mu bo ostalo leto 2021, bi vam verjetno brez sprenevedanja odgovoril, da bi ga najraje pozabil. Preživel je veliko travmatičnih preizkušenj – od spremembe kluba, ostal je brez olimpijskih iger in se povrhu vsega še ločil od žene Maje. Na srečo ima zelo skrbne starše, ki so tik pred koncem leta odpotovali v Ameriko, da ima njun sin čez praznike podporo bližnjih.

revija zvezde
Goran je vesel podpore staršev, ki sta poskrbela, da prvi prazniki brez Maje niso bili preveč otožni.

Po zelo dolgem času je košarkar Goran Dragić v nezavidljivem čustvenem kaosu. Kadar je otrokom najtežje, se vrnejo domov, in to je storil tudi prvi zvezdnik iz ljubljanske Šiške. Na kratko je prišel obiskat rojstno mesto, opravil nekaj treningov ter skupaj z mamo Mojco in očetom Marinkom poletel nazaj v Miami. Tam si je sicer ustvaril svoj drugi dom, ki pa že nekaj mesecev ni več tako rajski.

Ne bo nastopil v Tokiu?

Po presenetljivi ločitvi od žene Maje, s katero sta se poročila pred osmimi leti in si ustvarila družino, Gogi nikakor ne najde notranjega miru. Najbolj ga preganja misel, da se mu je nabralo toliko problemov in da vsi štirje od poletja več ne živijo pod isto streho. Iz športnih krogov smo celo izvedeli, da naj bi se starejši od bratov Dragić na pobudo nekdanje žene celo odločil, da naj ne bi zaigral na olimpijskem turnirju v Tokiu. S tem pa se je za vedno poslovil od sanj vsakega profesionalnega športnika, da bi v bogato kariero vpisal še nastop na olimpijskih igrah. A zgodilo se je, da je namesto kolajne na koncu ostal še brez zakona, zdaj pa ga preganjajo še težave z aktualnim klubom iz Toronta, kjer se nikakor ni znašel.

Maja že v objemu drugega?

Medtem ko se Goran še pobira po čustveno napornem letu, pa se menda veliko bolje godi Maji. Vsaj takšne so novice iz Amerike, kjer se po besedah dobro obveščenih virov že greje v objemu novega partnerja. Ta je obenem še njen osebni trener, zato ne preseneča, da sveže zaljubljena mamica dveh malčkov žari navznoter in navzven. Če to drži, potem je to zagotovo še dodaten udarec za ranjeno Goranovo dušo, ki jo tolaži starševska pozornost.

Za praznike doma

Če ga je doslej za praznike razvajala ženina kuharska virtuoznost, si je za pravoslavni božič in silvestrovo, ki ju slavijo v prvih tednih novega leta, zaželel maminih specialitet. Njegovi starši Mojca in Marinko sicer uživajo v lepem vremenu, čeprav jim je bistveno ljubše življenje pri nas. Ampak če je otrok v težavah, potem ni nobena razdalja prevelika, da ne bi zamenjala okolja in poskrbela, da bo vsem toplo pri srcu. Zelo priljubljena sta namreč tudi kot dedek in babica, kar blagodejno vpliva na Matea in Victorio. Skupaj se igrajo, sprehajajo, gredo po nakupih, predvsem pa se trudijo nadoknaditi tisti čas, ko živijo vsak na svoji celini. Goran ni nikoli skrival, da je zelo navezan na starše. Za ameriške medije je nekoč dejal, da je njegova mama najboljša kuharica in da mu njena sarma v trenutku nariše nasmeh na obraz. Upravičeno lahko predvidevamo, da se mu zelo smeji, saj je strasten jedec in si daje duška, kadar kuhalnico prevzame mojstrica. Zaradi nje danes ve, kaj je dobro in kaj ne, zato se bo morala tudi prihodnja partnerica izkazati, a ne samo tako, da mu bo napolnila srce z ljubeznijo, temveč tudi lačni želodček.