Elen Batista Štader povsem šokirana

Izkušena voditeljica naj bi se poslovila od Dnevnika?

L. Ž./revija Lady
14. 1. 2022, 05.42
Posodobljeno: 14. 1. 2022, 11.03
Deli članek:

Namesto nje naj bi ob sedmih zvečer osrednjo informativno oddajo na TVS po novem vodila Katarina Golob Veselič, svetlolaska, prepoznavna po ljubki luknjici v bradici, sicer pa žena še enega televizijskega obraza, novinarja Boštjana Veseliča Goloba.

Osebni arhiv
Voditeljica Dnevnika Elen Batista Štader je pred novimi izzivi.

Čeprav je voditeljica Dnevnika, simpatična in zgovorna Elen Batista Štader, svoje delo jemala silovito resno, naj zdajšnji šefi na Televiziji Slovenija očitno ne bi bili preveč zadovoljni z njenim delom. Tik pred božično-novoletnimi prazniki naj bi ji tako kar prek elektronske pošte poslali sporočilo, da je v prihodnje ne vidijo več na voditeljskem položaju. Namesto nje naj bi ob sedmih zvečer osrednjo informativno oddajo na TVS po novem vodila Katarina Golob Veselič, svetlolaska, prepoznavna po ljubki luknjici v bradici, sicer pa žena še enega televizijskega obraza, novinarja Boštjana Veseliča Goloba.

Mimogrede: drži, par je izjemno sodoben in si je ob poročnem obredu poleg prstanov izmenjal še priimka. Elen Batista Štader naj bi bila ob odpovedi povsem šokirana. Da je imela za začetek pokvarjene božično-novoletne praznike, najbrž ni treba posebej poudarjati. Delo novinarke in voditeljice je jemala kot poslanstvo in dolžnost. Še zlasti v teh težkih časih pandemije.

Kaj bo počela v prihodnosti, za zdaj še ni znano, da se ne bi znašla niti v tem težkem položaju, pa ne dvomi nihče, ki srčno Primorko pozna.