Dvakratna državno prvakinjo v skvošu

Vid Kavtičnik je svoje srce dal Sari

D. D./revija Lady
13. 1. 2022, 05.52
Deli članek:

Na lanski prireditvi Športnik leta je kot podeljevalec sodeloval tudi rokometaš Vid Kavtičnik. Vendar to ni bila njegova edina naloga.

Mediaspeed
Vid Kavtičnik spet žari od zaljubljenosti. Ob punci Sari Rojnik mu je zelo lepo.

Poleg tega je sedmi sili predstavil svoje novo dekle Saro Rojnik, dvakratno državno prvakinjo v skvošu. Diplomirana kineziologinja prihaja iz severovzhoda Slovenije, natančneje iz Veržeja, vendar se je preselila v Ljubljano, saj ima bližje do svojega kluba v Škofji Loki, kjer v vlogi trenerke predaja bogato znanje mladim. Še vedno pa se zaradi službenih obveznosti redno vrača v domače kraje, kjer deluje v Zdravstvenem domu Ljutomer.

Sveže zaljubljeni športni par ima veliko skupnih radosti, med katerimi je tudi kajtanje. Oktobra sta se skupaj odpravila v Egipt in lovila tamkajšnje valove, v dvoje pa občudujeta tudi lepoto zasnežene narave. Vidu je ogrela srce že ob prvem srečanju, kar je najboljši obliž po ločitvi od žene Maše, s katero ima hčerko Laro in sina Leva in s katerima preživi veliko časa. Dobitnik srebrne medalje z evropskega in bronaste medalje s svetovnega prvenstva ima spet vse pod nadzorom, predvsem pa je s prenehanjem igralne kariere zaključil niz neljubih poškodb in se posvetil ljubezni.