Vid Valič svetoval

Ranko Babić je ponižno priznal poraz

D. D./revija Lady
12. 1. 2022, 19.30
Deli članek:

Komedijantu Ranku Babiću doma nikoli ni dolgčas, za kar poskrbijo njegova tri dekleta. Najpogosteje je v ospredju najmlajša hči Kaja, ki ga je že večkrat spravila v zadrego, in tudi tokrat ni nič drugače, čeprav si je za to očka kriv sam.

Facebook
Ranko Babić pridno skrbi, da se hčerki ob njegovih domačih nastopih zabavata.

»Pred osmimi leti je na spored prišel animirani film Ledeno kraljestvo in z njim slavna pesem Let It Go. Tega je takrat še mala, danes pa že velika hči zavrtela in zapela vsaj 3523-krat. Počasi, ampak res zelo počasi je šla pesem v pozabo in v upanju, da je nikoli več ne bom slišal, mi je odleglo. Zdaj pa je spet nazaj, že več tednov, z novo generacijo pevke, ki poje približno tako kot 'fotr', ko je pijan na zabavi. Torej, en kup dretja in samo na refren čaka,« razkriva Ranko svoje težave.

Ko je za nastalo zagato slišal njegov igralski prijatelj Vid Valič, ga je ironično izzval: »Kako usekan moraš biti, da kupiš otroku mikrofon?!« Ranko se je hitel braniti, češ da ga je kupil zase, saj se mu je zdela dobra ideja imeti doma karaoke zvočnik. »Isti si kot moja žena, ki se jezi, da sem nor, da sem to kupil,« je še dodal, Vid pa mu je svetoval: »Drugič si najprej naredi seznam stvari, ki bi si jih rad kupil, potem pa prečrtaj tiste, ki jih lahko otroci uporabijo za zlorabljanje tvojih ušes.« Ranko je ponižno priznal poraz in obljubil, da bo v prihodnje previdnejši pri nakupih.