Vnel se je prepir ...

Nasilje v domu Karleuše, mož se ji ne sme približati

R.T.
10. 1. 2022, 09.27
Posodobljeno: 10. 1. 2022, 09.30
Deli članek:

Srbska pevka je poklicala policijo. Njen soprog naj bi postal nasilen.

Profimedia
Jelena Karleuša in Duško Tošić

Duško Tošić je potrdil, da je med njim in njegovo soprogo, pevko Jeleno Karleušo, v njuni hiši v beograjski soseski Dedinje prišlo do prepira; vztraja pa, da njene navedbe, da je prepir prerasel v fizično nasilje, ne držijo.

Kot poroča Kurir, je nogometaša ženina prijava šokirala. Kot naj bi zatrdil policistom, se je še dotaknil ni. Po tistem, ko so mu po petkovem policijskem posredovanju na njunem domu izrekli 48-urno prepoved približevanja ženi, je sodišče prepoved približevanja in komuniciranja podaljšalo na 30 dni.

Karleuša, ki je poklicala policiste, je zavrnila zdravniški pregled, odklonila je tudi izjavo, ki bi jo morala dati na policijski postaji.

Tošić je pozneje na Instagramu še enkrat poudaril, da do Karleuše ni bil nasilen. Ob tem je srbski Kurir izpostavil, da nogometaš že tri leta, odkar ga je soproga policiji prvič prijavila zaradi psihičnega nadlegovanja in grobega ravnanja, v javnosti ne omenja njenega imena, niti ne objavlja njenih fotografij. Tudi v tem primeru govori zgolj od »dveh straneh«.