Ne popušča

Nekdanji sanjski moški si je zadal zahtevno novoletno zaobljubo

Nejc Simšič
4. 1. 2022, 20.10
Deli članek:

Nekdanji zvezdnik resničnostnega šova Sanjski moški in spletni vplivnež Gregor Čeglaj je pred dobrimi tremi tedni spakiral kovčke in odpotoval v Združene države Amerike. Samo za naš časopis je razkril, kaj se mu je dogajalo.

Osebni arhiv
Sanjski moški Gregor Čeglaj se po zasluženem oddihu v Ameriki in Dominikanski republiki vrača v Slovenijo ta teden

Postavni Gregor Čeglaj je po vseh vzponih in padcih, ki so se mu zgodili lani, sredi decembra odpotoval v Združene države Amerike na obisk k bratu in njegovi družini.

»Obiskal sem brata, saj sem želel biti za praznike z njim in družino in čim več časa uživati z mojimi malimi Čeglajčki. Božič smo preživeli v Dominikanski republiki ... Razmišljali smo, kam bi šli za praznike, in ker imamo vsi radi morje in tople kraje, smo z letalom odpotovali v Punta Cano. Malo pred novim letom smo se vrnili v Ameriko, in ker sem si vedno želel, da bi novo leto dočakal v New Yorku, na Times Squaru, se je zgodilo točno to. Za nekaj dni smo odšli v New York, tam dočakali vstop v leto 2022, videli in doživeli pa smo tudi druge zanimive stvari, ki jih ponuja to velikansko velemesto,« je razkril.

»NISEM VEDEL, KAJ LAHKO PRIČAKUJEM«

Osebni arhiv
Vesel je, da je lahko veliko časa preživel z malima Čeglajčkoma, kot nečakoma sam pravi ljubkovalno.

Gregor se je poti čez lužo zelo veselil tudi zaradi dejstva, da bo spet videl nečakinjo Lano in nečaka Matea in užival z njima. »Lane nisem videl že od finalne oddaje Sanjski moški, Matea pa že skoraj dve leti ne. Oba sta zelo živahna in navihana; nisem si predstavljal, da bo tako. Mislil sem, da bo lažje biti z njima, saj nikoli nisem imel nekih izkušenj z otroki, zdaj pa sem videl, koliko energije je potrebno za otroke in koliko moraš biti psihično pripravljen. To je bila zame dobra šola in sem zelo vesel, da sem bil z njima. Prej smo se namreč videli samo prek spleta in videoklicev, zdaj pa je bila magija med nami še bolj pristna.«

NOVOLETNA ZAOBLJUBA: NE POPUŠČAM!

Resničnostni zvezdnik si je za leto 2022 zadal tudi novoletno zaobljubo. »Imam samo eno – da ne popuščam! Ne glede na to, kaj se mi je zgodilo v zadnjih treh mesecih, še vedno verjamem v zgodbo, ki sem si jo zadal, in ne popuščam. Leto 2021 je bilo zame kot atomska bomba. Veliko lepih in pozitivnih trenutkov mi je prineslo, pa tudi nekaj negativnih momentov. Sebe sem še bolje spoznal. Glede na to, da sem imel veliko medijske pozornosti, sem lahko spoznal marsikoga. Včasih je prepoznavnost v Sloveniji lahko večji minus kot plus. To je bila velika lekcija v mojem življenju in dobra šola za v prihodnje. A sem vesel, da sem vse to v letu 2021 doživel. Zanimivo mi je, da lahko človek v Sloveniji naredi tisoč dobrih stvari in eno negativno, a lahko ta prevlada. To je bilo zelo poučno in zdi se mi, da je bilo kar malo nehumano, kako so se stvari na koncu obrnile. Škoda, da se je to zgodilo, ampak vse se zgodi z razlogom. V letu 2022 pa gremo samo še višje in naprej!«