50. obletnica silvestrskega poljuba

Nikar ne spreglejte Aktualovega poljuba

Nejc Simšič
31. 12. 2021, 19.47
Deli članek:

Letos mineva 50. obletnica nastanka ene najlepših slovenskih prazničnih pesmi, Silvestrskega poljuba legendarnega pevca Alfija Nipiča, ki ga že pol stoletja tako veselo prepevamo za praznike.

Press
Ekipa Aktualovega poljuba.

Voditelji najbolj poslušanega Radia Aktual so se v zadnjih dneh letošnjega leta povezali s številnimi glasbeniki in pripravili posebno glasbeno presenečenje.  

Aktualovci so se skupaj s priznanimi slovenskimi glasbeniki odločili, da se bodo od starega leta poslovili v stilu – in tako je nastal Aktualov silvestrski poljub 2021, ki smo ga premierno slišali in videli že včeraj na Aktualovem profilu na Facebooku. »Tako se je po 21 letih od priredbe, ki je nastala na prelomu tisočletja, začela pisati nova glasbena zgodba in Silvestrski poljub je dobil novo preobleko. Mislim, da smo zadeli v polno, in glede na prve odzive smo več kot zadovoljni,« so povedali navdušeni voditelji Aktuala. Pred glasbeni mikrofon so za novo preobleko zimzelenega glasbenega hita stopili priljubljeni pevci Miran Rudan, Vili Resnik, Dejan Dogaja, Tilen Lotrič in Aktualov voditelj Klemen Bunderla s svojo radijsko družino. Nova podoba Silvestrskega poljuba tako že žanje številne uspehe, prisluhnite pa ji lahko tudi vi na Aktualovem profilu na Facebooku.