Kdor si upa, si upa!

Televizijska voditeljica v kopalke in mrzlo vodo sredi zime

T. P./revija Lady
2. 1. 2022, 14.15
Deli članek:

Pri zgolj 4 stopinjah Celzija si je Milena Novak skupaj s prijateljicami upala potopiti v mrzlo vodo.

Instagram
Milena Novak se je v družbi prijateljic namakala v mrzli vodi, za katero pravi, da jo napolni z energijo.

Televizijska voditeljica in novinarka Milena Novak je ena teh, saj se je pri zgolj 4 stopinjah Celzija skupaj s prijateljicami upala potopiti v mrzlo vodo.

»V resnici poguma za odhod v vodo nisem dolgo zbirala, saj sem enkrat, ko sem bila na snegu oblečena v kopalke, šla kar hitro v vodo in mi ni bilo do nekega zavlačevanja v poletni opravi na snegu. Ko sem prišla noter, sem skušala nekajkrat počasi vdihniti in sprostiti misli, kot so mi to svetovale izkušene prijateljice, a ko enkrat nisem več čutila nog, sem se odločila, da je po dobrih dveh minutah pravi čas, da odkorakam ven. V tistem trenutku se mi je zazdelo, da sem bila v vodi celo uro, je pa dobra stvar ta, da ko prideš ven, se ti zrak ne zdi več tako hladen, kot v resnici je,« opiše svojo izkušnjo in prizna, da jo bo kmalu ponovila.

»Mika me plavanje v Bohinjskem jezeru pozimi,« napove nasmejana Milena, ki upa, da bo letos našla čas tudi za smuko in tek na smučeh: »Tega že dolgo nisem počela, se pa zato pogosto sankam z otroki.«