Deklica s kristalnim glasom

Pred 7 leti nastopila na otroški Evroviziji, kaj počne danes?

A. C. / Zvezde Lady
11. 12. 2021, 20.58
Deli članek:

Ule Ložar se spominjamo kot deklice s kristalnim glasom, ki je pred sedmimi leti pogumno nastopila na otroški Evroviziji in dosegla odlično tretje mesto.

Sandi Fišer/RTVSLO
Ula Ložar

Danes pa je Ula 19-letna mlada dama pred novimi izzivi. »Pandemija je precej zaznamovala moje življenje. Žal je bilo kulturno 'na pavzi', pa sem se posvetila sebi in gradila družbena omrežja. Veliko časa pa sem posvetila tudi šoli. Junija sem končala četrti letnik srednje medijske šole in opravila še maturo. Moram priznati, da je bilo kar naporno. Sploh zato, ker sem perfekcionistka,« pravi Ula, ki se je že dobra dva meseca prej s prijateljico začela pripravljati na zrelostni izpit. Delali sta izpiske iz maturitetnih predmetov in jih seveda posojali tudi sošolcem. Bila je presrečna, ko sta dobro opravili z maturo, saj so jo pred začetkom študija digitalnega marketinga čakale najdaljše počitnice.

»Najprej sem malo lenarila, nato pa sem sprejela ponudbo za delo na komercialni televiziji. Vendar to ne pomeni, da se bom vrnila pred kamere, temveč sem del ustvarjalne ekipe. Opazili so moje pojavljanje na družbenih omrežjih in mi ponudili angažma. Te stvari me zanimajo, vesela sem nove priložnosti,« pravi Ula, ki je že nekaj let srečno zaljubljena, vendar tega ne želi obešati na veliki zvon.

Na Evrovizijo

Hitro še doda, da je srečna in polna novih ambicij. Želi se čim prej vrniti na glasbene odre, obenem pa obilico znanja, ki si ga je nabrala v preteklih letih, predvsem pevskega, prenesti na druge. Začela se je učiti še klavirja, saj se zaveda, da znanja ni nikoli preveč. »Enkrat pa si želim nastopiti tudi na velikem evrovizijskem odru. Otroška Evrovizija mi je dala veliko poguma, veselja do glasbe in tega, da se opogumiš in stopiš na veliki oder, delaš nekaj dobrega in s tem razveseljuješ ljudi. Po tem nastopu se mi je odprlo veliko priložnosti, želim jih izkoristiti.«