Slovenija ima talent

Ana in Martin sta ostala brez besed

N.S.
7. 12. 2021, 21.24
Posodobljeno: 7. 12. 2021, 22.00
Deli članek:

Po napetem glasovanju v peti, zadnji polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent sta zadnja finalista, Ana Grdadolnik in Martin Arbi, presrečna, da sta dobila vstopnico za finale, po koncu šova sta bila čisto brez besed.

Mediaspeed
Martin in Ana sta ob razglasitvi ostala brez besed.

Zadnja polfinalna oddaja vseslovensko priljubljenega šova Slovenija ima talent je na koncu nedeljskega večera postregla s celotnim seznamom letošnjih finalistov

Po šestih nastopih zadnjih polfinalistov šova talentov sta vstopnico za finale dobila le dva – mlada pevka Ana Grdadolnik in mladi glasbenik Martin Arbi. »Sploh ne znam opisati te sreče, ki jo doživljam zdaj. Čisto sem brez besed! Predvsem pa zelo hvaležna in presrečna,« je ob zmagi komentirala Ana, Martin pa je dodal: »Tudi sam sem ostal brez besed in sploh še ne dojemam povsem, kaj se je zgodilo. Presrečen sem zaradi nastopa in uvrstitve v finale.« Ana in Martin se bosta tako v finalu pridružila že znanim finalistom, Tajdi Korče, duu De Liri, Marku Stankoviću, Maši Ferme, Tini Pezdirec, Tamii Šeme, Dinu Petriću ter Suzani in Juliji. »Veseli smo, da je letošnja (osma) sezona Talentov postregla z zelo raznolikimi talenti. V finale so se uvrstili najboljši, zato bo bitka za zmago zelo težka, zanimiva in spektakularna,« so povedali štirje žiranti šova, Ana, Marjetka, Branko in Lado, ki komaj čakajo, kdo bo v finalu najbolj prepričal Slovenijo.

Mediaspeed
Zadnja dva finalista v družbi žirantov Marjetke, Lada, Ane in Branka