IZPOLNJENA ŽELJA

Nekdanji vrhunski smučar Bode Miller osmič očka

M. V.
7. 12. 2021, 09.02
Posodobljeno: 7. 12. 2021, 09.11
Deli članek:

Po tragediji, v kateri se je v bazenu utopila njuna leto in po stara hči, sta z ženo Morgan spet presrečna: povila sta šestega otroka, deklico.

Profimedia
Bode Miller

Nekdanji smučar Bode Miller je naznanil veselo novico: pred nekaj dnevi je znova postal očka, že osmič, deklici pa z ženo Morgan menda še nista izbrala imena. »Popolna je,« sta reviji People zaupala starša. »To je odličen načina, da zdaj zapremo to poglavje širitve naše družine.«

Dojenčica naj bi bila torej njun zadnji otrok, saj imata že 2-letna dvojčka Asherja in Aksela, 3-letnega Eastona in 6-letnega Nasha, njuna hči Emeline pa je leta 2018 pri letu in pol starosti utonila v bazenu. 44-letni Bode ima iz prejšnjih zvez še 8-letnega sina Nata in 13-letno hči Dace.

»Seveda se nobenega otroka ne da nadomestiti, a po izgubi Emmy sva si oba želela še ene deklice,« je maja dejal Bode. »Po rojstvu dvojčkov sva pomislila, da bi morda lahko prenehali, a ves čas se nama je zdelo, da imamo v srcih dovolj ljubezni za še enega otroka.« In tako se jima je želja zdaj izpolnila z rojstvom hčerkice, ki se je ob pomoči babice rodila kar na domačem kalifornijskem posestvu.