Sanja Brezočnik

VIDEO: Radijska voditeljica brezdomcem razdelila 50 burekov

R.T.
6. 12. 2021, 12.06
Posodobljeno: 6. 12. 2021, 12.09
Deli članek:

Voditeljica jutranjega programa na Radiu 2, Sanja Brezočnik je ljubljanskim brezdomcem razdelila 50 burekov in z lepo gesto ganila tako njih, kot poslušalce.

Radio 2
Sanja Brezočnik

Simpatična voditeljica je razložila, kako je sploh prišla na tako dobrodelno idejo.

»Ko sva nekega dne s sinom čakala na kurtoše v centru, naju je ustavil brezdomec. Vprašal je, če imam kej drobiža, ker je lačen. Že eno leto po svetu hodim samo s kartico in seveda nisem imela niti 10 centov. Kljub temu se zahvali in gre dalje. V njegovih očeh sem videla nemoč in začutila sem jo tudi v sebi. Dva dni mi je bilo hudo. Meni je vedno hudo za vse ljudi, ne glede na zgodbe, začutim jih in ni mi vseeno. Zato sem si želela osrečiti te ljudi in moj Radio 2 me je pri tem podprl,« je dejala Sanja.

Poklicala je burek Olimpija in jim predlagala, če so za sodelovanje. Takoj so se odzvali in spekli 50 slastnih burekov, ki jih je voditeljica nato odnesla v center Ljubljane in jih razdelila med lačne brezdomce. Ti so bili nad pozorno gesto zelo navdušeni in hvaležni. Tako njo, kot poslušalce pa so presenetili s to potezo, ki si jo poglejte v videu.