Resničnostna zvezdnica

Carmen Osovnikar pobegnila v Turčijo

N.S.
5. 12. 2021, 17.26
Posodobljeno: 5. 12. 2021, 17.28
Deli članek:

Le kdo ne pozna Carmen Osovnikar, ki je po šovu Sanjski moški zadnje mesece navduševala v šovu The Real Housewives: Vražje dame? Priljubljena Mariborčanka se je po koncu šova odločila za zaslužen dopust, izbrala pa si je trenutno zelo popularno destinacijo – Istanbul.

Osebni arhiv
Ogledala si je marsikatero lokalno znamenitost, za vodiča pa je imela domačina, ki je partner njene prijateljice.

Resničnostna zvezdnica in ena od vražjih dam iz istoimenskega šova, Carmen Osovnikar, je pred dnevi končala snemanje šova, zato je komaj čakala, da po zadnjem snemalnem dnevu spakira kovčke in s prijateljicami odpotuje v Turčijo.

Osebni arhiv
Glamurozna Carmen Osovnikar

Kot nam je razkrila znana Mariborčanka, se je v Istanbul odpravila prvič, velemesto pa jo je čisto navdušilo.

Osebni arhiv
Videla je vse najbolj znane mošeje v mestu.

»Mesto je me takoj očaralo in ga bom gotovo še obiskala, saj je bilo tokrat premalo časa za vse. Istanbul je res zelo lepo mesto, ima svoj čar in se ga izplača iti pogledat. S prijateljicami se že pogovarjamo, da bi se vrnile že sredi decembra,« je povedala Carmen, ki si je poleg ogleda znamenitosti privoščila tudi nakupovanje. »Videli smo vse najpomembnejše mošeje, odpravili smo se tudi na Veliki bazar, ki je res ogromen in kjer najdeš čisto vse, kar potrebuješ – od torbic, čevljev do oblek. Imele smo srečo, da smo imele ob sebi tudi domačina, ki je partner moje prijateljice ter nas je peljal v najboljše restavracije in lokale. Res sem vesela za to izkušnjo, da sem bila v Istanbulu z ljudmi, ki vedo, kaj in kako,« je dejala Carmen, ki pa je ob vrnitvi v Slovenijo spet doživela velik šok, saj je bila njena mama zaradi težav z dihanjem in suma na covid-19 sprejeta v mariborsko bolnišnic.

Osebni arhiv
Mariborčanka je v Istanbulu uživala na vso moč.

Na srečo je bilo na koncu vse v najlepšem redu, tako da je tudi zelo zaskrbljena Carmen hitro padla v objem mame v varnem zavetju doma. »Jaz sem najbolj srečna, da je z mamo vse okej. Bila sem res zaskrbljena in sem ves čas mislila samo na to,« je povedala Carmen Osovnikar.