Zrela ljubezen

Saša Einsiedler je tretjič zaročena

Eva Jandl
2. 12. 2021, 17.00
Deli članek:

Čeprav pravi, da je zrela ljubezen drugačna od mladostne vznesenosti, se je Saša Einsiedler pred dvema tednoma čisto spontano zaročila s profesorjem Andrejem, s katerim sicer praznujeta že osem let skupne ljubezni.

Šimen Zupančič
Saša Einsiedler

Voditeljica, komunikacijska trenerka in podjetnica Saša Einsiedler ima za sabo življenjsko zgodbo, ki ni najlažja: za njo sta dve ločitvi in preboleli rak, a Saša ljubezni ni rekla ne. Pred kratkim je namreč praznovala osem let, odkar je ljubezen našla v Andreju, profesorju. In čeprav nam je v prejšnjih intervjujih dejala, da o tretji poroki ne razmišlja, pa je zdaj presenetila z novico, da je z Andrejem zaročena, namesto zaročnega prstana pa ji je njen Andrej okoli prsta ovil rastlinje. Kot pravi Saša, se je zaroka zgodila pred dvema tednoma, in to zelo spontano: ob pogovoru o poroki drugega para je Andrej začutil, da mora Sašo zaprositi za roko. Poroke sicer v kratkem še ne načrtujeta, pravi Saša. Oba z Andrejem sta starša in imata otroke iz prejšnjih razmerij, Saša jih ima pet, Andrej pa tri.

Osebni arhiv
Dobila je prav poseben zaročni prstan.

Oba z Andrejem sta starša in imata otroke iz prejšnjih razmerij. Saša jih ima pet – Manco, ki je stara 26 let, Gašper 25, Martin 18, Polona 15 in Urša 13, medtem ko ima Andrej tri otroke.

LOČITVI STA JO PRIZADELI

Zrela ljubezen je drugačna od mladostne zanesenosti, nam je še povedala, saj se zavedaš, da odnos ni samoumeven, ampak da so pomembno spoštovanje, sočutje, razumevanje. Ločitvi sta jo namreč izredno prizadeli. »Takrat se mi je res podrlo vse, imela sem občutek, da sem čisto sama. Zdaj vem, da nisem bila, ampak takrat se mi je zdelo, da sem nevredna ljubezni, da nimam pojma, da gre vse, česar se lotim, narobe,« pravi in dodaja, da je danes vesela in hvaležna tudi za to izkušnjo, saj ji je dala največ. Čeprav takrat ni bilo niti najmanj lahko: umazano perilo ob zadnji ločitvi pred desetimi leti sta s takratnim možem prala tudi v javnosti, skozi Sašin blog, ko sta igrala »medijski tenis« in se obmetavala s sočnimi očitki. Zdaj je našla partnerja, ki jo izpolnjuje, in kot kaže, si bosta tudi uradno obljubila zvestobo.