Nesrečen zakon

Zaradi psihičnih težav na zdravljenju v Južni Afriki skoraj umrla monaška princesa

P.T.
25. 11. 2021, 15.25
Posodobljeno: 25. 11. 2021, 16.38
Deli članek:

Princesa Charlene je že nekaj časa glavna tema svetovnih medijev, sploh odkar se je razvedelo, da je končala v psihiatrični ustanovi.

Profimedia
Izraz na obrazu pove vse.

Monaška princesa Charlene že dolgo nosi naziv najbolj žalostne princese na svetu zaradi žalostne poroke s princem Albertom, ki jo je pripravil na celo vrsto škandalov in prevar, zaradi katerih je jokala tudi med lastno poroko.

Pred kratkim se je vrnila iz rodne Južne Afrike, takoj po vrnitvi pa se je odpravila na zdravljenje izven Monaka, v psihiatrično ustanovo, kar je ekskluzivno za revijo People razkril njen mož princ Albert.

Odločitev, da poišče zdravniško pomoč, naj bi par sprejel skupaj s pomočjo Charleneinih bratov. Princ je dejal, da Charlene trpi zaradi globoke čustvene in fizične izčrpanosti. ''Spoznala je, da potrebuje pomoč, in se sama odločila. Čakali smo le, da nam to potrdi. Ve, da mora počivati,'' je dodal.

Nato so se pojavile govorice, da je princ poslal svojo ljubico v institucijo, potem ko je izvedel, da se videva s svojim bivšim fantom, ruskim milijarderjem Vladislavom Doroninom. Vir je za tuje medije povedal, da Vladislav želi Charlene zagotoviti vse, kar potrebuje, da spoštuje njene želje in da ne bo dovolil, da bi Albert z njo ravnal tako, kot je do zdaj. "Zdi se, da je v tem našla tolažbo pred različnimi težavami," je dodal vir.

Pravo zdravje princese je še vedno uganka. Namreč, potem ko je bilo zapisano, da je razlog za večmesečno bivanje v Južni Afriki zdravljenje okužbe ušesa in grla ter operacija, ki jo je morala prestati, so zdaj v javnost prišle zelo zaskrbljujoče informacije.

"Princesa Charlene je skoraj umrla v Južni Afriki, potem ko je prestala več operacij in izgubila veliko kilogramov," so povedali bližnji viri. Menijo, da kraljeva družina Monaka njenega zdravstvenega stanja ni jemala resno. ''Nepošteno si je predstavljati, kakšne duševne ali čustvene težave ima. Ne vemo, zakaj palača zmanjšuje problem ter prikriva, da je skoraj umrla,'' so dodali.