Progam so za en dan preimenovali zato, ker sta v studio prišli še dve mladenki, Ondina in Vita in dodobra zmedle simpatičnega voditelja. Cela zgodba se začne z Melanino bolniško, ki je trajala 3 tedne. Zato je na delo poslala kar svojo najboljšo prijateljico Ondino. Ko se je Melani vrnila, sta bili kar naenkrat dve plavolaski proti enemu moškemu. In ker to še ni bilo dovolj, se jima je pridružila še tretja prijateljica, Vita.

radio-antena
Radio Antena
V studio sta prišli še dve mladenki, Ondina in Vita, in dodobra zmedle simpatičnega voditelja.

»Da je bila situacija še lepša, se jim je na koncu pridružila še Kaja (Jakovo dekle in prav tako voditeljica). Tako so bile na kupu štiri izredno »gobčne« blondinke in Jaka se je moral boriti za besedo. Punce pa so si privoščile precej bolj ženski program, z nasveti za ženske, horoskopom, trači, poleg tega pa so Jaki priredile kviz z ženskimi vprašanji,« je dejal urednik Jean Frbežar.

»Bilo je veliko »šundra«. Človek bi si mislil, da so to sanje vsakega moškega. No, niso. Verjemite, vsaj ne v taki situaciji kot smo jo imeli zjutraj. Je pa res, da vsaj na sliki dobro izgleda,« pa je bil iskren Jaka, ki se je že takoj naslednje jutro maščeval. Oddajo je preimenoval v Antenin fruštek in pred mikrofon povabil svoja dva prijatelja.

radio-antena
Radio Antena
Jaka se je že takoj naslednje jutro maščeval. Oddajo je preimenoval v Antenin fruštek in pred mikrofon povabil svoja dva prijatelja.