Ločitev

Nič več sanjski, le še samski

M. V.
23. 11. 2021, 05.45
Deli članek:

Pred dnevi se je razšel še en sanjski zvezdniški parček: pevca Camila Cabello in Shawn Mendes sta sporočila, da gresta po dveh letih zveze vsak svojo pot.

Profimedia
Camila Cabello in Shawn Mendes

Zakaj sta se 24-letna Camila in 23-letni Shawn odločila »končati romantično zvezo«, ni jasno nikomur, saj sta še za noč čarovnic objavljala zaljubljene fotografije v ujemajočih se kostumih. Sporočila sta le, da se razhajata, in obljubila, da bosta ostala najboljša prijatelja.

Bolj jasen pa je vzrok ločitve manekenke Gigi Hadid in glasbenika Zayna Malika. Po petih letih (in hčeri) ga je 26-letnica zapustila, ker se je grdo sporekel z njeno mamo in jo celo udaril. Zayn je moral celo pred sodišče, kjer je dobil eno leto pogojne kazni in napotilo na obvezno obiskovanje psihiatra.

Profimedia
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez

Po štirih letih zveze sta zaroko razdrla Jennifer Lopez in igralec bejzbola Alex Rodriguez. »Spoznala sva, da najbolje delujeva kot prijatelja, in to bova tudi ostala,« sta povedala aprila, le nekaj tednov pozneje pa so JLo opazili z nekdanjim zaročencem Benom Affleckom – in očitno sta še vedno goreče zaljubljena.

Profimedia
Alice Evans in Ioan Gruffudd

Po skoraj desetih letih sta se brez drame razšla igralka Kate Bosworth in režiser Michael Polish, medtem ko bo ločitev igralcev Alice Evans in Ioana Gruffudda očitno grda. Po štirinajstih letih je Ioan preprosto odšel in se po nekaj mesecih pokazal z novo izbranko, Alice pa ga je javno obtožila prešuštva in dolgoletnega varanja.

Profimedia
Kim Kardashian in Kanye West

Največjo ločitev tega leta (ali celo širše) pa sta zagotovo prispevala Kim Kardashian in Kanye West, ki sta se razšla po sedmih letih. O težavah v njunem zakonu se je govorilo že dolgo, večkrat sta skušala zaradi svojih štirih otrok zakopati bojno sekiro, a ni pomagalo. Aprila sta se tudi uradno ločila.