Dobrodelnost

VIDEO: Miha Deželak je pompozno sporočil pomembno novico!

P.T.
22. 11. 2021, 10.11
Posodobljeno: 30. 3. 2023, 10.32
Deli članek:

Voditelj Miha Deželak je danes zjutraj v Denis Avdić Showu na Radiu 1 naznanil zelo pomembno novico, ki so jo vsi že nestrpno pričakovali.

Radio 1
Deželak naznanil dobrodelni maraton.

Voditelj Miha Deželak je danes zjutraj v Denis Avdić Showu na Radiu 1 naznanil zelo pomembno novico, ki so jo vsi že nestrpno pričakovali.

 »Namesto novic boste sedaj slišali najbolj pomembno novico na svetu, ki smo jo čakali eno leto. Leto, ki je bilo na žalost spet težavno. Ampak kljub temu še vedno upam, da nismo pozabili na dobroto in sočutje. Sočutje do družin, ki jih je usoda še posebej kruto prizadela. Mesec, ki prihaja ima v imenu dodano besedo veseli in rad bi, da bi bil vesel za vse! In brez vseh vas to ne bo mogoče! Zato z veseljem in ponosom razglašam, da tudi letos 28-urni dobrodelni maraton bo! Začne se v sredo, 22.12. ob 5. uri zjutraj in se konča 23.12, ob 9. uri zjutraj, kar je skupaj 28 ur! 28 ur neprekinjene pomoči družinam, ki jo najbolj potrebujejo in to skupaj z najboljšimi poslušalci na svetu,« je veselo oznanil Deželak.

Darja Štravs Tisu
Ekipa Radia 1.

Dodal je, da bodo vsi trije voditelji, Denis Avdić, Jana Morelj in on tam, seveda pa bodo ves čas v družbi zanimivih gostov.

Družinam v stiski pa lahko pomagamo vsi skupaj že sedaj in sicer tako, da pošljemo sms POMAGAM1 in POMAGAM5 na vsem dobro znano številko 1919.