Bilo je kot v sanjah, stresno in nepozabno

Na podelitvi nagrad MTV tudi slovenska influencerja

N.S.
17. 11. 2021, 20.47
Deli članek:

V Budimpešti so podelili priljubljene glasbene nagrade MTV, kjer ni manjkalo svetovnih zvezd. Po rdeči preprogi pa sta se sprehodila tudi Gaja Prestor in David Amaro, ki sta nam zaupala svoje utrinke.

arhiv Zalando
Gaja in David na rdeči preprogi MTV EMA skupaj z znano belgijsko koreografinjo in plesalko Jeny BSG.

Letošnja podelitev evropskih MTV-nagrad je postregla z zanimivimi odrskimi nastopi in presenetljivimi zmagovalci. Čeprav je Justin Bieber nanizal kar osem nominacij, pa je glavni nagradi pobral priljubljeni Ed Sheeran. Nagrade za najboljšo rock skupino se je razveselil italijanski Maneskin, ki je predstavil novo pesem Mammamia. Glasbeni dogodek, ki je letos v podporo skupnosti LGBT potekal v Budimpešti, je vodila Saweetie. Na odru so se zvrstili izvajalci, kot so Maluma, Yungblud, Kim Petras in Maneskin, seveda pa na njem ni manjkal niti zmagovalec večera Ed Sheeran.

Osebni arhiv
Tako Gaja kot David sta spoznala in se fotografirala z zmagovalci Evrovizije, skupino Maneskin.

Slovenca med zvezdami

Na spektakularnem glasbenem dogodku sta se kot modna influencerja Zalanda po rdeči preprogi sprehodila tudi Slovenca – pevka in influencerka Gaja Prestor ter pevec in radijski voditelj David Amaro. »Na podelitvi je bilo res spektakularno. Videti tak šov v živo je nekaj čisto drugega kot na televiziji. Res noro dobro. Z Davidom sva bila tudi na rdeči preprogi in sploh nisva vedela, da bo to ista preproga kot za vse zvezdnike. Pred nama so hodili Maluma in Maneskin. Jaz sem se komaj zadrževala, ker sem velika oboževalka. Bilo je res vrhunsko,« je za naš časopis povedala Gaja, David pa dodal: »Bilo je res vrhunsko in si bova z Gajo to res zapomnila za vse življenje.« Gaja in David sta tako uživala v družbi zvezd, kot so Ed Sheeran, Maluma, Rita Ora, Maneskin, One Republic, Yungblud, Griff, Girl in Red ter Kim Petras, nato pa si podelitev nagrad ogledala tudi v živo.

Profimedia
Veliki zmagovalec evropskih nagrad MTV Ed Sheeran

Profimedia
Pop pevka Rita Ora je blestela.