Nova finalista

Talenta sta si uresničila sanje

N.S.
17. 11. 2021, 05.54
Deli članek:

Druga polfinalna oddaja priljubljenega šova Slovenija ima talent je bila pravi spektakel za oči in ušesa, a sta vstopnico za finalno oddajo dobila le dva – šarmanten glasbenik Marko Stanković in Maša Ferme, ki so jo okronali za kraljico vrtenja obročev.

Mediaspeed
Marko Stanković in Maša Ferme

Športnica Maša Ferme, ki se je veščine vrtenja obroča naučila sama, je povedala, da je bila trema pred oddajo zelo velika.

»Ogromno treme je bilo, ampak sem se poskušala osredotočati na nastop. Še zdaj ne morem verjeti, kaj se mi je zgodilo. Samo sebe sem premagala in bila že s tem zelo zadovoljna, da mi je uspelo izpeljati nastop do konca. Res sem bila zelo srečna, potem pa še uvrstitev v finale, ki je res velika češnja na vrhu smetane,« je priznala Maša.

Glasbenik Marko Stanković, ki v Sloveniji živi šele leto in pol, pa je v drugi polfinalni oddaji najbolj navdušil gledalce, saj je dobil največ glasov. »Lahko rečem samo hvala. Čisto sem brez besed in še zdaj ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Tako sem vesel. Zelo sem hvaležen vsem, ki so zame glasovali in mi dali veliko priložnost za nastop v finalu šova,« je po koncu šova priznal presečen Marko, ki že komaj čaka, da bo nastopil v finalu šova Slovenija ima talent.

Oba nova finalista sta še povedala, da se bo treba za finale še bolj potruditi, da bosta navdušila Slovenijo.