TOP SMRKLJA 2021

Vita Vezjak bo morala čez mesec dni predati svoj naziv

Katja Kaja Mejač
27. 10. 2021, 21.00
Deli članek:

Pod ustreznimi zdravstvenimi pogoji je revija Top! Smrklja tudi letos pripravila izbor najbolj simpatične najstnice. Preteklo soboto so že izbrali finalistke!

Marko Vavpotič
Aktualna top smrklja Vita Vezja
Finalistke Letošnje finalistke so Valentina Cestnik, Tjaša Todič, Ana Potočnik Mavsar, Pia Ruedl, Abbi Šušej, Maruša Hriberšek, Taira Žunič, Žana Božič, Patricija Jesih Lah in Dora Sladič.

Letošnji polfinalni izbor je potekal v prostorih podjetja Even, katerega poslanstvo je ozaveščati in izobraževati o modri svetlobi, ki jo oddajajo ekrani elektronskih naprav, in njenem negativnem vplivu na našo dobrobit. Hkrati pa ponuditi rešitev.
Trideset polfinalistk je pred štiričlansko žirijo – ki so jo sestavljale lanska zmagovalka izbora Vita Vezjak, direktorica uredništev Media24 Maja Pristovnik in predstavnici pokroviteljev Rebeka Arhar, predstavnica blagovne znamke Sola iz skupine Heineken, in Romana Miklavž, predstavnica Deichmanna iz agencije Povem – opravilo svoje uvodne pogovore. Žirija je bila postavljena pred težko nalogo. Kako izbrati samo osem finalistk? Zato so se žirantke odločile za spremembo in v veliki finale, ki bo potekal v začetku decembra, poslale kar deset deklet. 

Marko Vavpotič
Finalistke izbora TOP SMRKLJA 2021

Nova prijateljstva

Dekleta so se po uvrstitvi v finale izbora Top Smrklja že dobro spoznale, za kar je zaslužno tudi sproščeno druženje. Po okusnem kosilu, ki so ga pripravili v piceriji Boccaccio, pa so se že preizkusile tudi v medijskem svetu in svetu spletnih vplivnic. Prepustila so se rokam Urše Lavrič, literam terapevtke in frizerke (Salon Piskar LiteRAM Institute, Domžale), ki je poskrbela za njihove mladostne pričeske, in umetnicam ličenja Jasne Oklešen iz Carpus makeup centra. Razvajanju je sledilo prvo modno fotografiranje s profesionalnim fotografom v pravem fotostudiu, ki so ga dekleta več kot odlično opravila.

Marko Vavpotič
Za ličenje deklet so poskrbela dekleta iz ekipe Jasne Oklešen iz Carpus makeup centra.

Marko Vavpotič
Za pričeske je poskrbela Urša Lavrič, literam terapevtka in frizerka (Salon Piskar LiteRAM Institute, Domžale).

Rezultate fotografiranja lahko vidite na spletni strani www.najstnica.si, na profilu Revija Top Smrklja na Facebooku in profilu Najstnica.si na Instagramu. Na vseh kanalih lahko oddate tudi svoj glas za svojo favoritinjo in ji tako pomagate do zmage. 

Izzivi Revija Top! Smrklja in spletna stran Najstnica.si bosta vsem dekletom ponudili možnost prvega stika s svetom novinarstva in ustvarjanja za družbena omrežja. Deichmann bo tudi letos izbral Top! Deichmann obutev, dekletom pa ponuja še možnost sodelovanja v letu 2021. Blagovna znamka Sola, ki je dekleta razvajala s pijačama zeliščni čaj in metin čaj, pa dekletom tudi letos ponuja možnost nadaljnjega sodelovanja.

Marko Vavpotič
Blagovna znamka Sola je s pijačama zeliščni čaj in metin čaj poskrbela, da finalistke niso bile žejne.

Marko Vavpotič
Dekleta so navdušena nad novimi kosi obutve jesensko-zimske kolekcije Deichmann.

Marko Vavpotič
Podjetje Even je dekleta obdarilo z očali po lastnem izboru.