PLES V MASKAH

Ana Soklič bo jutri znova nastopila v Monaku

M. V.
22. 10. 2021, 08.27
Posodobljeno: 22. 10. 2021, 08.30
Deli članek:

Naša pevka bo na prestižnem Plesu v maskah prepevala pred knezom Albertom II. Monaškim.

Profimedia
Ana Soklič

Naša evrovizijska predstavnica Ana Soklič je pred dvema letoma že gostovala v Monaku, kjer je prepevala na Valentinovem plesu (The grand ball of princes and princesess), in takrat je očitno s svojim izrazitim interpretacijskim vokalom in unikatnim intimnim izrazom očarala tudi organizatorje. Ti so jo letos kot izvajalko povabili še na prestižni Ples v maskah v Monaku. Jutri, 23. oktobra, jo tako čaka nastop v slovitem Hotelu de Paris.

»Občutek, ko prejmeš tovrstno povabilo, je vedno lep! Pomeni, da si vzpostavil neko mero zaupanja in spoštovanja, še posebno, ker sem se pred dvema letoma že udeležila njihovega eminentnega Valentinovega plesa in so me zdaj poklicali drugič. Dobro dene, priznam. Takrat sem odpela dve svetovni klasiki, zdaj pa želijo izključno moj avtorski repertoar, tako bom predstavila kar tri svoje skladbe: Hello, Amen in Vodo,« razkriva Ana. Plesa v maskah se bo med drugim udeležil tudi knez Albert II. Monaški, kar pevko navdaja s posebnim vznemirjenjem in strahospoštovanjem.

Tudi sicer se veseli novih poznanstev in kontaktov. »Moje mnenje je, da je dobro delati počasi, preudarno in nekako iti s tokom, čas sam pa prinese vse, če le ustvarjaš in izbiraš najdaljše poti,« je prepričana 37-letnica.