V zobeh Hollywooda

Je srbsko divo tokrat kopirala Lady Gaga?

N.S.
18. 10. 2021, 20.30
Deli članek:

Ena in edina srbska turbofolk diva Jelena Kareluša je več kot očitno prava modna ikona, saj njen stil kopirajo številne svetovne zvezdnice. Zdaj jo je kopirala celo superzvezdnica Lady Gaga.

Instagram
Jelena si šteje v čast, da je lahko modni vzor tujim zvezdnicam, ki že vsa leta kopirajo njene modne oprave.

Jelena Karleuša je verjetno edina srbska zvezda, ki jo v Hollywoodu največkrat omenjajo in izpostavljajo v vseh medijih.
Potem ko je pri njej idejo za videz v preteklosti že črpala Kim Kardashian, kar je tudi javno priznala, se je govorilo, da jo je kopirala tudi Beyonce, zdaj pa v svetu odmeva tudi, da jo je kopirala sama Lady Gaga.

Ena najbolj znanih zvezdnic na svetu je pred kratkim pozirala s šalom, narejenim iz imitacije bankovcev za 100 ameriških dolarjev, ki ga je Jelena Karleuša nosila že pred tremi leti. To so na družbenih omrežjih izpostavili njeni oboževalci, ki si drzne modne oprave Jelene Karleuše še kako dobro zapomnijo. Petintridesetletna z oskarjem, emmyjem in grammyjem nagrajena Lady Gaga je na Instagramu objavila fotografijo z letala, na kateri pozira s sončnimi očali in šalom, narejenim iz več bankovcev za 100 ameriških dolarjev.

Enako opravo je 43-letna srbska pevka slovenskih korenin nosila že pred tremi leti na snemanju šova Zvezde Granda. Tokrat se Karleuša sicer še ni oglasila, je pa znano, da vedno pove, da je ponosna in vesela, ko tuje zvezde kopirajo njen modni stil. Saj veste, kaj pravijo, da je kopiranje najvišja oblika laskanja ...