GREGOR ČEGLAJ

Sanjski moški je postal športni novinar na televiziji

Nejc Simšič
17. 10. 2021, 20.30
Deli članek:

Postavni Gregor Čeglaj je bil zaradi šova Sanjski moški letos zagotovo najbolj oblegan in najbolj vroč estradnik na sceni. Zdaj pa ljubljenec gledalk uresničuje svoje sanje, in sicer z delom na televiziji.

Osebni arhiv
Sanjski moški Gregor Čeglaj nikoli ni skrival želje po televizijskem delu.

Zaželeni sanjski moški in finalist letošnjega izbora za fatalca leta je v zadnjih tednih že večkrat namignil, kaj počne.

Na družbenih omrežjih namreč redno objavlja utrinke o tem, kaj počne po koncu šova. Gregor nikoli ni skrival dejstva, da je televizija njegova velika želja, in zdaj se mu očitno počasi uresničuje. »Če vas zanima, kje se vidim v prihodnosti in kaj bi počel, pa lahko rečem, da v športnih vodah. Ali bo to športno novinarstvo, ali bi bil športni voditelj, ne vem, a me vsekakor zanima medijski svet,« je poleti razkril v intervjuju za revijo Obrazi. Na neki projekt se je že pripravljal, a se ni uresničil, zdaj pa njegova želja uresničuje – ne skriva, da že nekaj tednov z ekipo oddaje Svet na Kanalu A pokriva športne teme.

Instagram
Zadnje čase je Gregor na uvajanju za športnega novinarja v oddaji Svet na Kanalu A.

Gregorjev telefon je ob naši radovednosti sicer zvonil v prazno, a so nam viri na Kanalu A namignili, da je na uvajanju za novinarja športne redakcije, kar pomeni, da ga bomo kmalu lahko spet gledali na malih ekranih.