antenin exatlon

Antenini voditelji kar 12 ur v živo opravljali izzive na tekalni stezi

R.T.
16. 10. 2021, 11.53
Posodobljeno: 16. 10. 2021, 11.59
Deli članek:

Pred kratkim so se na Radiu Antena odločili, da bodo ves dan program vodili na sobnem kolesu. Tokrat pa so šli še dlje, program so kar 12 ur non-stop vodili s tekalne steze.

Radio Antena
Melani Mekicar

»Gre za drugi del Anteninega Exatlona (kot »bela ekipa« se pripravljamo na nastop na pravem Exatlonu, ogrevamo se za to, da bi nas povabili v Dominikansko republiko). Seveda tudi tokrat ni bilo dovolj, da so voditelji zgolj tekli in program vodili s tekalne steze, ampak je vsak od njih dobil enega ali dva izziva,« je razložil urednik Jean Frbežar.

Radio Antena
Birko

Voditelja Anteninega zajtrka Jaka Peterka in Melani Mekicar sta morala najprej na stezi teči oba hkrati. Jaka je moral pripraviti zajtrk, umešati jajca, Melani si je morala na tekalni stezi urediti popoln make-up. Birko je na tekalni stezi tekel z rolerji. Kaja Kovačič je tekla, v ustih imela žlico, na njej pa žogico za pink-ponk, ki ji ni smela pasti dol. David Amaro si je med tekom na stezi moral zavezati vezalke, Matic Herceg je šprintal s plavutkami, Nika Svetlin pa se je prelevila v natakarico in morala teči s pladnjem polnim plastičnih steklenic, katerih vsebino je potem morala še natočiti v kozarce.

Radio Antena
Jaka Peterka in Melani Mekicar

Zabave in smeha seveda ni manjkalo. Kot tudi ne ponesrečenih pripetljajev, ki so še dodatno začinili športni dan. »Melani je pomagal naličiti Jaka in je bila naličena dobesedno povsod po obrazu, Nikine steklenice so letele po dolgem in počez, Matic se je v plavutkah skoraj zložil po stezi podolgem in počez, Birko presenetljivo ni imel večjih težav z rolerji, Amaro pa je skakljal po eni nogi in vpil, da si ne more zavezat vezalk, dokler mu ni kapnilo, da lahko nekoliko hitreje hodi in si sproti zavezuje vezalke,« je zaključil Jean in dodal, da je na koncu vsem uspelo opraviti izzive.