PEKLENSKA LJUBEZEN

Njuna ljubezen je kot najtemnejša pravljica

M. V.
12. 10. 2021, 12.59
Posodobljeno: 12. 10. 2021, 13.04
Deli članek:

Megan Fox in Machine Gun Kelly krasita naslovnico britanske revije GQ Style in ovekovečata svojo veliko ljubezen.

Profimedia
Megan Fox in Machine Gun Kelly

Bolj javno ne gre: igralka Megan Fox in glasbenik Machine Gun Kelly svojo veliko ljubezen razkazujeta na naslovnici jesensko-zimske številke britanske različice revije GQ Style, v intervjuju pa govorita o vseh detajlih svoje zveze, od prvega srečanja, poglobljene duhovne povezave do skupne tetovaže, ki je njuno zvezo zapečatila za vse življenje. Par si je namreč kar pred novinarko drug drugemu vtetoviral frazo »najtemnejša pravljica«, ki menda odlično opisuje njun odnos.

V članku namreč 31-letni glasbenik, katerega pravo ime je Colson Baker, prizna: »Morala bi biti sama luč, ampak včasih greva skupaj tudi v pekel. Ekstaza in agonija. Nočem, da bi ljudje mislili, da je pri nama vse popolno. Saj praviva: najtemnejša pravljica.« 35-letna Megan pa njun odnos strne: »Zgodba o dveh izobčencih in zvezdnih ljubimcih, ujetih v grozljiv sončni plamen romantike, ki vključuje: vročične obsesije, pištole, zasvojenost, šamane, veliko krvi, trpljenje, terapijo, trantrične noči terorja, rituale vezanja, zvočne kopeli čaker, psihedelične halucinacije, organske smutije in seks, ob katerem bi še hudič začel moliti.«

Ob članku so tudi vroče fotografije para, na katerih se poljubljata, stiskata, ljubkujeta po vratu, na eni pa celo gola Megan s pištolo meri v Kellyjevo mednožje.

Par se je prvič srečal leta 2020 na snemanju filma Midnight In The Switchgrass in od takrat sta nerazdružljiva. Megan je bila sicer prej deset let poročena z igralcem Brianom Austinom Greenom, s katerim ima sinove Noaha (9 let), Bodhija (7 let) in Journeyja (5 let).