Slovenija ima talent

Ganljivi mama in hči sta očarali vse

N.S.
12. 10. 2021, 20.09
Deli članek:

Priljubljeni šov Slovenija ima talent je postregel z novim zlatim gumbom; plesalkama materi in hčeri, Suzani in Juliji, ga je podelila žirantka Ana Klašnja, ki je bila ob njunem nastopu ganjena do solz.

Pop TV
»Da med mamo in otroki obstaja edinstvena vez, ni treba posebej poudarjati,« je priznala Suzana.

Petinštiridesetletna pravnica in plesalka Suzana ter njena osemletna hči Julija sta Slovenijo ganili s svojim čutnim nastopom, tudi sami sta izjemno ponosni nase in na svojo plesno točko.

»Lepo je ganiti toliko ljudi. Verjemite, ni lepšega kot plesati s svojim otrokom, zlasti ker je ples že od majhnega del mene. In če tvoj otrok trenira in pleše, ker to sam želi, svoj talent pa s trudom in elanom nadgrajuje, je to nekaj neprecenljivega. Z Julijo sva odplesali točko, ki je mešanica modernega plesa in jazz baleta. Lepo je bilo slišati pozitivne komentarje vseh žirantov in gledati solzne oči žirantk, so pa tudi oni naju spravili v solze,« je povedala Suzana, ki se s plesom ukvarja že vrsto let. Priznala je, da je sicer zlati gumb za niju veliko presenečenje: »O tem sploh nisva razmišljali, ampak nama je bilo pomembno samo, da dobro odpleševa. Bili sva srečni in veseli, da nama je uspelo več, kot sva sploh pričakovali. To je res lep občutek.« 

POP TV
Julija in Suzana bosta v polfinalu še bolj ganili Slovenijo.

S hčerko že pridno vadi za nastop v polfinalni oddaji, ki bo še bolj ganljiv in poln čustev.