»Oba sva precej temperamentna!«

Natalija Verboten po 13 letih zakona pravi, da bi se »še enkrat odločila zanj«

Eva Jandl
28. 9. 2021, 20.05
Posodobljeno: 29. 9. 2021, 06.34
Deli članek:

Ena bolj priljubljenih pevk Natalija Verboten ne skriva, da ima srečo v ljubezni. Pred kratkim je s svojim možem Dejanom Bojičem praznovala 13. obletnico poroke, nam pa zaupala, ali je ljubezen po letih zakona resnično še tako močna.

Instagram (osebni profil)
Pred kratkim sta praznovala 13. obletnico poroke.

V svoji zadnji skladbi Me še ljubiš se je Natalija lotila ideje večne ljubezni in vprašanja, ali je ta po letih zakona resnično še lahko tako močna. Vprašali smo jo, ali jo je zapela svojemu možu Dejanu Bojiču. »Zapela sem mu jo pred mesecem dni, ko sva praznovala 13. obletnico poroke, obenem pa je mož Dejan isti dan praznoval še 40. rojstni dan. Moj mož je hkrati tudi moj najboljši prijatelj, in če bi še enkrat izbirala, bi se ponovno odločila zanj,« zaljubljeno pove Natalija. »Pri njem občudujem marsikaj – je zelo ljubeč, kar sicer pokaže na čisto svoj način (smeh), zaščitniški, pripaden, odločen, vztrajen, prizemljen, zrel, direkten, odgovoren, duhovit,« našteva pevka. Seveda ni vse vedno v rožicah. »Občasno se skregava, brez tega si partnerstva ne znam predstavljati. In ko se, je to precej na glas, ker sva oba temperamentna. Si pa seveda sproti z drobnimi prijaznimi vsakdanjimi pozornostmi izkazujeva ljubezen,« pove svoj recept za iskren odnos. Ona mu rada speče skutino pito z višnjami, ki jo obožuje, on pa ji vedno pridrži vrata, ko kam gresta, in vedno nosi vrečke, ko nakupujeta. Je pa še nekaj, kar je zelo pomembno. »Z leti sem videla, da je tudi humor v zvezi zelo pomemben, da se še vedno znava skupaj smejati, se zabavati … Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži, zato se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh. Seveda ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh. Srečno razmerje ne pade z neba, tudi zanj je treba vsak dan sproti delati, se zanj truditi.«

Osebni arhiv
Pravi, da jo mož s svojim smislom za humor popolnoma razoroži.

Pokazala vso družino

Na poletje ima Natalija lepe spomine. Prvič v svoji 27 let trajajoči glasbeni karieri pa je tudi pokazala vso svojo družino, tudi očeta, njegovo partnerico ter svoja sinova, prvošolca Oskarja in šestošolca Maxa, saj so vsi nastopili v njenem zadnjem videospotu, ki so ga posneli v Istri. »Vse je potekalo kot namazano in smo prehitro zaključevali s snemanjem scen, pravzaprav še nikoli doslej nismo med posameznimi scenami imeli časa za čakanje, zato smo igrali namizni tenis, no, predvsem fantje,« nam je še povedala.

Osebni arhiv
Svojemu možu rada speče njegovo najljubšo pito: skutino z višnjami.