Govorice so resnične

Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem

Eva Jandl
27. 9. 2021, 19.31
Posodobljeno: 28. 9. 2021, 09.43
Deli članek:

Lepa balerina Ana Klašnja je v nedeljo znova sedla za žirantsko mizo letošnje sezone šova Slovenija ima talent. Tega je še posebno vesela, saj zadnji mesec okreva po poškodbi in ne more plesati, tako pa se ji vsaj nekaj dogaja. Povedala nam je tudi, ali so govorice, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem, resnične.

Šimen Zupančič
Ana Klašnja in Miha Krušič

Nova, že osma sezona šova Slovenija ima talent, ki se je pričela v nedeljo, bo še posebno zanimiva, nam je povedala Ana Klašnja, ki sedi v žirantski ekipi. Ljudje se predstavljajo z izjemnimi talenti, zato so le malokrat pritisnili rdeči gumb: tega morajo pritisniti vsi žirantje, in takrat mora nastopajoči nastop prekiniti.

Pred mesecem dni se je Anja Klašnja, znana slovenska baletna solistka, poškodovala. »Zdaj sem že bolje, še vedno pa ne morem plesati,« nam je povedala. »Hodim na fizioterapijo. Poškodovala sem se sredi premiere baleta Dunajski večer v Cankarjevem domu. Odpovedal mi je sklep in nisem več mogla plesati. V bistvu je šlo pri poškodbi za preobremenjenost sklepov. Malo tudi zaradi obrabe sklepov in je pač v nekem trenutku šel palčni sklep na nogi. Grozna situacija, ki si je ne želi noben umetnik ali športnik. Že štiri tedne sem na bolniški in redno obiskujem fizioterapije. Z Opero pa sem se dogovorila, da vendarle lahko sodelujem pri šovu Slovenija ima talent. Tega sem zelo vesela, saj bi bila sicer dokaj slabe volje, ker ne morem plesati. Posneli smo že pet oddaj,« pravi Ana, zato smo jo vprašali, kaj bomo videli v letošnji sezoni. »Videli boste nore in izjemne talente. Letos smo se tako nasmejali! In če pomislim: malokrat smo pritisnili rdeči gumb. Vem, da so ti ljudje v osnovi zabavni, ampak nastopajočim pa ne, in tudi nam ni prijetno pritiskati rdečih gumbov, ker s tem nekoga prizadeneš.« Zakaj so talenti boljši? »Ne vem, mogoče zato, ker so se vsi tako veselili, da se nekaj dogaja. Poleg tega smo že v osmi sezoni in ljudje so se ponovno opogumili. Vsi pridejo pozitivno nastrojeni, in tudi če mi kot žirija rečemo 'ne', imamo lepe pozitivne reakcije. Vsi se zahvalijo za mnenje in priložnost, vzamejo pozitivno tudi tak odziv.« Ker je žirantska ekipa enaka, Ana pravi, da se imajo super. »Postali smo že pravi prijatelji in smo v fazi, ko lahko eden drugemu povemo prav vse, tako pred kot za kamero,« pravi nasmejana in pozitivna Ana.

Ana je za nas potrdila govorice, da sta se s partnerjem Miho Krušičem, s katerim imata tudi sinka, razšla. Ker pa gre za zelo osebno in intimno zadevo, o tem ne želi razglabljati z mediji, niti ji tega ni treba. Vseeno nam je povedala, da se z nekdanjim partnerjem dobro razumeta in sta v dobrih odnosih.

RES JE ...

Ker smo pred kratkim zasledili namig, da je Ana ponovno samska, smo jo povprašali za komentar. Njen dolgoletni partner je bil plesalec in koreograf Miha Krušič, s katerim imata tudi sina Jašo. »Tega raje ne bi komentirala, gre za vdiranje v zasebnost. Res sva šla narazen, lahko pa povem, da se dobro razumeva, a to so stvari, ki so intimne in o katerih z mediji ne razglabljam,« je bila jedrnata.