Napoved

Horoskop za torek, 21. septembra

Andreja Novak / 090 77 85
21. 9. 2021, 05.23
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

dk
Andreja Novak

Oven

Lahko, da vas bo bolel želodec ali boste občutili pritiske na hrbtenico. Zato si vzemite dovolj časa za sprostitev ali dihalne vaje, ki vam bodo danes prinesle prave čudeže.

Bik
Čustvena nihanja vas bodo izčrpavala in lahko, da se vam bo to poznalo na krvnem tlaku. Pijte dovolj tekočine in poskrbite za pravočasen počitek, saj je to sedaj nujno.

Dvojčka
Trmasti boste in tako gledali na svoje fizične težave. A če boste pretiravali z napori, telo ne bo moglo sodelovati tako, kot želite. Malo ste pozabili na svoj imunski sistem.

Rak
Sproščeni boste in zaljubljeni v življenje. Hrepeneli boste po spremembah, a ne boste točno vedeli kakšnih. Želeli boste od vsega pobegniti in se samo predajati ljubezni.

Lev
Dobro počutje bo posledica iskrenega načina življenja, v katerem boste vse bolj sledili sebi in svojim željam brez, da bo kdorkoli ugovarjal. Presenečeni boste.

Devica
Vaše počutje bo nihalo glede na uspešnost, ki jo boste doživljali v poslu. Ko boste na polno aktivni, ne boste opažali težav. Poslovne težave pa bodo krhale vaše zdravje.

Tehtnica
Zacveteli boste in se odprli energijam ljubezni ter spogledovanja. To je vaše najbolj naravno stanje, v katerem znate tudi najdlje časa uživati. Pomirjeni boste s sabo.

Škorpijon
Polni boste novih idej in sočasno ne boste točno vedeli, kaj z njimi. Prepričani boste v svoj prav in vztrajali kljub temu, da se nihče ne bo strinjal z vami. Razmislite o vsem.

Strelec
Ne pozabite na počitek, saj je prav od vašega dobrega počutja marsikaj odvisno. Zato ne jemljite stvari in ljudi za samoumevne, temveč jim zaupajte in sprejmite pomoč.

Kozorog
Izrazili boste svoje želje in zdelo se vam bo, kako ste napredovali v komunikaciji. Pri tem pa boste pozabili do konca izpeljati pogovor in tudi prisluhniti drugi strani.

Vodnar
Spreminjajo se vaše notranje želje in nagibi. Sprostite se in pokažite svoje sedanje stanje, pa se bo vse hitreje in bolje rešilo. Sprejmite pomoč, ki vam bo dana.

Ribi

Občutljivi boste na vplive iz okolja, ki pa bodo tokrat začuda delovali v vaš prid. Sreča in sprostitev bo izhajala iz vaših uspehov v družbi ali kreativnosti. Navdušujoči boste.