Bizarna moda

Zvezdnice šokirale z bizarnimi oblačili in kosmatimi pazduhami

Marjana Vovk
17. 9. 2021, 05.57
Deli članek:

Prireditev Met Gala, ki je lani odpadla zaradi epidemije, se je letos vrnila v polnem sijaju. Gre za modno prireditev, s pomočjo katere zbirajo sredstva za kostumografski institut metropolitanskega muzeja, znana pa je po najbolj ekstravagantnih toaletah zvezdnikov. Ti so se letos morali obleči na temo ameriške neodvisnosti. Bila je prava paša za oči in težko bi se odločili, kateri kostumi so bili najlepši in kateri najbolj čudni. Ponujamo vam nekaj najzanimivejših po svojem izboru.

Profimedia
Kim Kardashian

Kim Kardashian

Čeprav je največkrat razgaljena, 40-letna starleta tokrat ni pokazala niti koščka kože! Oblekla se je v oprijeto črno oblačilo modne hiše Balenciaga, ki jo je pokrilo od nog do glave in celo popolnoma zakrilo njen obraz (zato so se nekateri norčevali, da je izpopolnila burko). Edini del telesa, ki je bil na ogled, so bili njeni lasje.

Lourdes Leon

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, dokazuje Madonnina hči Lourdes. Štiriindvajsetletnica je v čudoviti rožnati Moschinovi večerni obleki ponosno pokazala svoje obline – pa tudi kosmate pazduhe. Prišteva se namreč med generacijo manekenk, ki spreminjajo industrijo in prisegajo na čim večjo naravnost.

Profimedia
Lourdes Leon

Jennifer Lopez

Dvainpetdesetletna pevka in igralka je bila znova med najbolj seksi zvezdnicami večera. Tokrat je izbrala zapeljiv kavbojski stil modnega oblikovalca Ralpha Laurena. Rjava obleka s kavbojskim pasom, visokim razporkom in globokim dekoltejem, kavbojski klobuk, pernata jakna in ujemajoč nakit.

Profimedia
Jennifer Lopez

Rihanna in Asap

Triintridesetletna pevka in njen partner, raper Asap (32), sta zamudila in bila zadnja zvezdnika na rdeči preprogi. Ona je nosila ogromno balonasto črno »plaščasto« obleko znamke Balenciaga in diamante, on pa je bil zavit v kvačkano odejo znamke ERL, spodaj pa je skrival bolj prefinjen smoking.

Justin in Hailey Bieber

Profimedia
Rihanna in Asap

Zakonca Bieber tokrat nista izzivala, ampak sta izbrala elegantni večerni obleki. On je nosil široke hlače in jopič znamke La Maison Drew, ona pa oprijeto črno obleko s korzetom Sainta Laurenta. Sprožila sta tudi ugibanja o morebitni nosečnosti, saj se je pevec pogosto dotikal njenega trebuščka.

Profimedia
Justin in Hailey Bieber

Kim Petras

Devetindvajsetletna pop pevka, ki ji napovedujejo svetlo prihodnost, ve, da se za dobrim konjem praši, zato se je oblekla kar v kobilo. Za kostum je poskrbela modna hiša Collina Strada, ki je namesto korzeta na obleko našila tridimenzionalno konjsko glavo. Zagotovo eden najbolj bizarnih kostumov večera.

Profimedia
Kim Petras

Iman

Največji naglavni okras je zagotovo nosila 66-letna Iman.

Profimedia
Iman