Slovenski slavček

Saša Lendero in Damjan Murko sta se na nastop pripeljala z vespo

Nejc Simšič
14. 9. 2021, 21.00
Posodobljeno: 14. 9. 2021, 21.46
Deli članek:

Eden in edini slovenski slavček Damjan Murko, ki vedno znova preseneti, tokrat ni navdušil sam, pač pa s priljubljeno pevko in voditeljico Saško Lendero.

Osebni arhiv
Damjan Murko in Saša Lendero sta pozornost pritegnila, ko sta se skupaj pripeljala na vespi.

Saj veste, kaj pravijo: najpomembnejša sta prihod in vtis, ki ga pustiš na začetku. Tega se še kako dobro zavedata pevka in slavček, ki sta pred dnevi imela skupni nastop.

Saša Lendero in Damjan Murko sta se namreč na enega izmed skupnih nastopov v znani restavraciji na Brezovici pripeljala kar na vespi. S tem sta požela velik aplavz vseh gostov. Seveda pa to ni edina skupna stvar, ki priljubljeno pevko in kralja samopromocije v zadnjem času povezuje. Saši Lendero in njenemu soprogu Mihi Hercogu je slovenski slavček svetoval že pri njuni poroki in se kot organizator odrezal z odliko. Spomnimo, da je njegov prvi veliki hit Srečen, ker sem moški nastal pred več kot 15 let in zdaj je čas za novega. Skrivnost pa ostaja, s kom bo slavček zažvrgolel v duetu. Lahko izdamo samo to, da bo nov hit posnel z moškim, ki bo res pravi šok.

Osebni arhiv
Slavček te dni skupaj s Sašo Lendero in Miho Hercogom pripravlja novo pesem.

V obilici dela pa si tako Saša kot Damjan vedno znova vzameta čas za druženje, skupaj z njenim soprogom večkrat tudi kakšno ušpičijo ter ob večerih ob dobri hrani in žlahtni kapljici zapojejo kakšno izmed svojih uspešnic ali zimzelenih uspešnic. Kmalu se nam torej obetajo novi ritmi, ki jih bodo skupaj ustvarili Damjan, Saša in Miha.